Menu




Renault Master laimėjo 2025 METŲ FURGONO titulą

Automobilis 18.09.2024   

Renault Master laimėjo 2025 METŲ FURGONO titulą


Apdovanojimas Renault Master buvo įteiktas  „International Van Of The Year“ (IVOTY) apdovanojimo ceremonijoje, vykusioje IAA Transportation parodoje Hanoveryje šių metų rugsėjo 16 d. Nugalėtoją vienbalsiai išrinko ekspertų komisija, atstovaujanti 25 Europos šalims.

Pasak Jarlath Sweeney, Tarptautinio metų furgono apdovanojimo žiuri pirmininko, IVOTY komisija buvo sužavėta visiškai nauju dizainu ir aukšto lygio inovacijomis bei technologijomis, sukurtomis naujajai Master gamai, kuri pasižymi pažangia aerodinamika, geresniu naudojimo patogumu ir didesniu efektyvumu, erdvumu, saugumu bei komfortu. „Taip pat tuo, kad naujoje modulinėje platformoje galima montuoti dyzelinius, elektrinius ir vandenilinius galios agregatus. Visos šios savybės atitinka apdovanojimų vertinimo reikalavimų kriterijus. Orientuotas į ateitį. Sveikiname Renault Light Commercials su šiuo pelnytu laimėjimu", - sveikinimo kalboje pabrėžė komisijos pirmininkas. 

Heinz-Jürgen Löw, Renault prekės ženklo, lengvųjų komercinių transporto priemonių vyresniojo viceprezident nuomone, tai reikšmingas apdovanojimas ir pagarbos ženklas visoms prie šio projekto dirbusioms komandoms. „Naujasis Master yra puikus pavyzdys to, kuo Renault lengvieji komerciniai automobiliai stebina jau daugiau kaip 120 metų: jie yra novatoriški, naudoja įvairius energijos šaltinius ir yra sukurti taip, kad juos būtų galima pritaikyti begale būdų pagal kiekvieno profesionalaus kliento individualius norus bei poreikius“, - teigė jis..

Naujasis Renault Master yra penktasis šio prekės ženklo furgonas, laimėjęs šį garbingą titulą po Renault Master II (IVOTY 1998 m.), Renault Trafic II (IVOTY 2002 m.), Kangoo Z.E (IVOTY 2012 m.) ir Kangoo Van III (IVOTY 2022 m.).

Po Renault Scenic E-Tech electric, kuris praėjusių metų vasarį buvo išrinktas metų lengvuoju automobiliu, Renault pelnė jau du metų automobilio apdovanojimus šiemet: metų lengvojo automobilio ir metų furgono titulą.

Paskutinį kartą Renault dvigubą laimėjimą šventė prieš 27 metus su... Renault Scenic I ir Master II

 



Jums turėtų būti įdomu


Automobilis

Toyota Professional naujienų pristatyme Hagoje

Toyota Professional naujienų pristatyme Hagoje

Nyderlanduose, netoli Hagos, Europos žiniasklaidos atstovai...

Automobilis

Citroën žengia į B-SUV rinką su tvirtu, stilingu ir universaliu naujuoju C3 Aircross

Citroën žengia į B-SUV rinką su tvirtu, stilingu ir universaliu naujuoju C3 Aircross

Citroën paskelbė pirmąsias visiškai naujo C3 Aircross nuotra...