Menu




Dacia Jogger - apartamentai ant ratų

Automobilis 25.07.2023   

Dacia Jogger - apartamentai ant ratų


Dacia Jogger yra vienintelis Dacia serijos modelis, komplektuojamas su stovyklavimo paketu Sleep Pack. Tai puikus aksesuaras, vos per kelias minutes paverčiantis automobilio saloną miegamuoju dviem asmenims, o su papildoma Dacia palapine galėsite leistis stovyklauti visa šeima. Stovyklavimo paketas suderinamas ne tik su Extreme, bet ir su kitomis 5 ir 7 vietų Dacia Jogger versijomis.

Paketas Sleep Pack yra pirmasis aksesuaras įtrauktas į InNature aksesuarų asortimentą, suteikiantis galimybę keliautojams ilsėtis, kur tik jie panorėtų. 

Dacia pristato aukščiausią savo automobilių komplektacijos lygį – Extreme, atsakydama į lūkesčius tų, kurie ieško transporto priemonių su kuriomis galėtų laisvai keliauti, ar leistis į nuotykius gamtoje. Extreme versijoms siūlomas stovyklavimo paketas ypač naudingas mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą. 

Extreme versijos išorės dizainas užsimena apie aktyvų laisvalaikį, o originalios automobilio apdailos medžiagos ir naujoviškos funkcijos puikiai pasiteisina savaitgalio ar atostogų kelionėse. 

Extreme versijos interjere vyrauja atmosferos poveikiui atsparūs ir itin lengvai valomi paviršiai, padengti tekstiline pilkos spalvos apdaila MicroCloud. Standartiškai Dacia Jogger Extreme versija aprūpinama Extended Grip sistema, kuri užtikrina optimalias pravažumo savybes. Automobilyje yra daug, specialiai Extreme versijai sukurtų vario rudos spalvos apdailos elementų bei dekoratyvinių „topografinių“ motyvų.

Kiekvieną Dacia Jogger komplektaciją galima papildyti specialiais InNature asortimento priedais. Stovyklavimo paketas Sleep Pack, pirmasis InNature serijos aksesuaras, derinamas su visoms 5 ir 7 vietų Jogger komplektacijoms, leidžia per kelias minutes automobilio saloną paversti miegamaisiais aprtamentais. Papildomai galima įsigyti Dacia palapinę talpinančią iki 3 asmenų, kuri idealiai tinka kelionėms su šeima ir draugais. Dacia palapinė tvirtinama prie bagažinės dangčio, todėl žymiai padidina automobilio gyvenamąją erdvę.

Tarp priedų taip pat galima pasirinkti naktines užuolaidėles. Uždengus užuolaidėlėmis visus langus, automobilio vidus tampa nematomas iš išorės, o erdvė viduje yra jaukiai pritemdyta. Jos puikiai dera prie visų 8 automobilio langų ir bagažinės dangčio lango. Jas lengva sumontuoti ir nuimti, jos tvirtinamos langų angose. Užuolaidėles rekomenduojama naudoti tik transporto priemonei stovint. 

Stovyklavimo paketą Sleep Pack sudaro medinė dėžė, pritaikyta prie Dacia Jogger bagažinės matmenų, kurią galima išskleisti per maždaug 2 minutes, taip suformuojant didelę dvigulę lovą su čiužiniu. Taip sukuriama labai didelė miegamoji erdvė: 190 cm ilgio, iki 130 cm pločio ir 60 cm aukščio (nuo čiužinio iki stogo). 

Visiškai sulanksčius dėžę, Jogger bagažinėje lieka 220 litrų tūrio erdvės jūsų mantai. Dalį paketo Sleep Pack daiktadėžės laikymo vietos galima atlenkti ir panaudoti kaip stalą, prie kurio galima patogiai gaminti maistą arba dirbti su kompiuteriu. Stovyklavimo paketo Sleep Pack dėžė sveria vos 50 kg, todėl prireikus ją galima lengvai išimti iš automobilio. 

 



gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Automobilis

Citroën žengia į B-SUV rinką su tvirtu, stilingu ir universaliu naujuoju C3 Aircross

Citroën žengia į B-SUV rinką su tvirtu, stilingu ir universaliu naujuoju C3 Aircross

Citroën paskelbė pirmąsias visiškai naujo C3 Aircross nuotra...

Automobilis

Toyota Proace: furgonas, kurį konstravo ir japonai

Toyota Proace: furgonas, kurį konstravo ir japonai

Komercinių automobilių srityje japonų gamintojas Toyota ne n...