Menu




Eco Log plečia kirtimo galvučių gamą

Miškas 29.06.2021   

Eco Log plečia kirtimo galvučių gamą


Švedijos miško mašinų ir įrangos gamintojas Eco Log išplėtė savo produktų asortimentą keturiais naujais kirtimo galvučių modeliais.

Naujoji Eco Log kirtimo galvučių serija yra pagrįsta tvirta ir pasiteisinusia SP Maskiner technologija, kuri dabar buvo pritaikyta ir optimizuota, priderinant prie Eco Log medkirčių. Nauji modeliai sukurti, remiantis vadinamąja mažos trinties koncepcija, kuri dėl įdiegtų penkių inovacijų komplekso užtikrina įrangos našumą, ilgaamžiškumą, minimalią priežiūrą ir nedideles degalų sąnaudas.

Eco Log kirtimo galvutėse taip pat įrengta patentuota Eco Log Saw Control sistema, optimizuojanti visus kirtimo darbus, nepriklausomai nuo kertamų medžių rūšies ir kirtimo tipo.

„Mūsų naujosios kirtimo galvutės dirba puikiai, o jas išbandžiusių klientų atsiliepimai rodo, kad jos yra nepaprastai greitos, patikimai matuoja sortimentų ilgį. Jau ir anksčiau žinojome, kad mūsų medkirtės vertinamos dėl didelio našumo. Naudodami naująsias kirtimo galvutes mūsų technikos pirkėjai miško kirtimo našumą gali pakelti į dar aukštesnį lygį“, - naujovę komentuoja Anders‘as Gustafson‘as, Eco Log generalinis direktorius.

Per pastaruosius dvejus metus Eco Log išaugo, gerokai išplėtė ir medkirčių, ir medvežių asortimentą. „Galime pasiūlyti plačiausių rinkoje mašinų gamą. Naujoji kirtimo galvučių serija yra kitas žingsnis ilgalaikėje plėtros ir augimo strategijoje. Mes ir toliau gaminsime bei siūlysime Log Max kirtimų galvutes. Naujosios kirtimo galvutės tik padidins pasirinkimo galimybes, kad kuo geriau būtų patenkinti Eco Log technikos pirkėjų poreikiai“, - pabrėžia įmonės vadovas. 

Eco Log kirtimo galvučių seriją sudaro keturi modeliai:

  • Eco Log 461 LF - universali ir greita, lengva galvutė, tvarkanti net ir sunkiausiai pasiekiamas vietas.
  • Eco Log 561 LF - labai naši universali galvutė, tinkama naudoti ir nekokybiško miško retinimo darbams atlikti, ir pagrindiniam kirtimui.
  • Eco Log 661 LF - tvirta ir universali didelio našumo galvutė bet kokiam kirtimui.
  • Eco Log 761 LF - galinga ir patikima kirtimo galvutė, galinti atlikti net sunkiausias operacijas ir užtikrinanti didelį našumą.



gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Miškas

DOJUS agro plečia savo miško technikos asortimentą

DOJUS agro plečia savo miško technikos asortimentą

Sėkmingai įsitvirtinus miško sektoriuje ir siekiant dar išpl...

Miškas

Rinkdamiesi techniką, ištikimi vienam spalvų deriniui

Rinkdamiesi techniką, ištikimi vienam spalvų deriniui

Miško kirtimo ekspertais prisistatantys „Medverus“ šioje vei...

Miškas

Ponsse medkirčių gamoje – modernizuotų Scorpion medkirčių serija

Ponsse medkirčių gamoje – modernizuotų Scorpion medkirčių serija

Praėjusią savaitę įvyko naujos Ponsse Scorpion serijos virtu...