Menu




Massey Ferguson MF 5S serijos traktorius įvertintas Red Dot apdovanojimu

04.04.2022   

Massey Ferguson MF 5S serijos traktorius įvertintas Red Dot apdovanojimu


Prieš beveik pusantrų metų pristatyta atnaujinta Massey Ferguson 5S serija pelnė prestižinį Red Dot Award: Product Design 2022 apdovanojimą. 

„Mums didelė garbė gauti šį Red Dot įvertinimą, – sako Massey Ferguson Europos ir Artimųjų Rytų viceprezidentas ir generalinis direktorius Thierry Lhotte. – Nuo pat pristatymo Massey Ferguson 5S greitai gavo pripažinimą kaip geriausias klasėje gyvulininkystės ir mišrių ūkių traktorius“. Jo teigimu, Massey Ferguson 5S yra suprojektuotas ir pagamintas taip, kad lengvai ir patogiai atliktų įvairias užduotis. 5S serija dėl kompaktiškumo ir manevringumo itin tinkama gyvulininkystės bei mišriems ūkiams, tačiau našumu ir galingumu neliks nusivylę ir augalininkystės ūkių šeimininkai. Traktorius puikiai pateisina universalaus traktoriuas vardą.

„Šis apdovanojimas aiškiai rodo puikų konstrukcinį dizainą. Traktoriai išsiskiria geriausiu klasėje matomumu ir mažiausiu vos 4,0 m apsisukimo spinduliu rinkoje, siauriausiu nuožulniu variklio gaubtu ir kitais praktiniais privalumais. Tai yra tobulai darbui su priekiniu krautuvu pritaikytas traktorius, – priduria jis. – Massey Ferguson 5S iš tiesų yra „gimęs ūkininkauti“.

Massey Ferguson 5S serijoje yra penki modeliai nuo 105 AG iki 145 AG. Galima rinktis tris skirtingus traktorių komplektavimo lygius – Essential, Effiecient ir Exclusive.

Visi modeliai turi 4 cl. 4,4 l darbinio tūrio, Etapo V deginių emisijų reikalavimus atitinkančius AGCO Power variklius. Massey Ferguson 5S serijos traktoriai galimi su Massey Ferguson 16x16 greičių Dyna-4 arba 24x24 Dyna-6 automatinėmis transmisijomis su Brake-To-Neutral funkcija.

Net ir bazinės visų MF 5S serijos modelių kabinos jau yra aprūpintos gausybe įrangos ir valdiklių, leidžiančių dar labiau efektyvinti valdymą. Efficient ir Exclusive modeliai jau bazinėje įrangoje turi ir isškiritnį valdymo porankį su daugiafunkcine Multipad svirtimi, galinčia valdyti daugybe funkcijų, įskaitant ir važiavimo krypties keitimą, hidraulinių porų valdymą ir kitas funkcijas. 

Naujų Massey Ferguson 5S traktorių galinės tritaškės pakabos keliamoji galia padidėjo iki 5 700 kg visame eigos diapazone, bei iki 6 000 kg tam tikromis aplinkybėmis. Iki 9 500 kg padidėjo ir bendroji traktoriaus masė, kas leidžia saugiai dirbti su platesniais padargais ir užtikrinti našesnį darbą.

Išmaniojo ūkininkavimo technologijos MF Connect telemtrija, MF Guide automatinio vairavimo sistema, MF Section Control sekcijų kontrolės sistemą bei MF Rate Control automatinė kintamos normos dozavimo sistema garantuoja darbo našumą ir efektyvumą.

 



Jums turėtų būti įdomu


Mobilus šieno ir šiaudų valytuvas

Mobilus šieno ir šiaudų valytuvas

Vokietijos ūkininkas ir inžinierius August Kuhlenkamp sukūrė...

Džiaugsmingų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!

Džiaugsmingų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!

Tegul ateinantys metai būna kupini drąsių idėjų, naujų tiksl...

Naujas Profi Lietuva numeris

Naujas Profi Lietuva numeris

Naujas Profi Lietuva numeris jau išvydo dienos šviesą. Jame...