Menu




John Deere modernizuoja dažymo technologijas Manheime

Naujienos 17.10.2024   

John Deere modernizuoja dažymo technologijas Manheime


John Deere Manheimo gamykloje pradėjo veikti visiškai automatizuotas dažymo cechas. Taip kompanija tęsia veiklos modernizaciją ir investuoja į tvaresnę bei efektyvesnę traktorių gamybą.

Naujoji dažymo linija ne tik draugiška aplinkai, bet ir suteikia didesnį gamybos lankstumą. Per sistemą vienu metu pravažiuoja iki 100 traktorių važiuoklių, o valymą ir dažymą atlieka modernūs robotai. Be klasikinės John Deere žalios spalvos, gali būti pritaikytos ir specialios spalvos, pavyzdžiui, skirtos komunalinėms transporto priemonėms.

Į tolesnę Manheimo gamyklos galutinio surinkimo linijos plėtrą John Deere numačiusi iš viso investuoti daugiau nei 80 milijonų eurų. Svarbi šios investicijos dalis yra orientacija į klimatą tausojančias technologijas: dažymo cechas dirba su naujausia šilumos izoliacija ir šilumos siurbliais, o ant stogo sumontuota saulės kolektorių sistema, kuri kasmet pagamina iki 800 000 kWh elektros energijos.

Emisijos taip pat buvo gerokai sumažintos. Nuotekų ir atliekų beveik nėra, o triukšmas, palyginti su senomis sistemomis, taip pat stipriai mažesnis.

Manheimo traktorių gamyklos vadovas Linus Baumhauer pabrėžia investicijų svarbą: „Su moderniomis sistemomis stipriname savo gamybą ir tuo pačiu įnešame svarbų indėlį į aplinkos apsaugą“.



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Kongskilde veikia kaip įprasta

Kongskilde veikia kaip įprasta

Kongskilde Industries ir toliau gamina grūdų tvarkymo įrangą...

Naujienos

CNH parduoda Kongskilde

CNH parduoda Kongskilde

Kiek anksčiau šiais metais pardavusi Överum plūgų verslą, CN...