Menu




Kongskilde veikia kaip įprasta

Naujienos 14.10.2024   

Kongskilde veikia kaip įprasta


Kongskilde Industries ir toliau gamina grūdų tvarkymo įrangą. CNH sprendimas parduoti Konskilde žemės dirbimo ir žolės dorojimo technikos padalinį Seko Industries Danijos įmonės veiklai jokios įtakos neturi. 

Norėdama užbėgti bet kokiems gandams už akių, kuriuos šis sandoris galėjo sukelti ūkininkų bendruomenėje, ir paaiškinti situaciją, Kongskilde Industries pabrėžia, kad įmonė išlieka nepriklausoma grūdų tvarkymo įrangos gamintoja (šiemet mininti 75-ąsias metines).

„Suprantame, kad neseniai įvykęs Kongskilde pardavimas sukėlė tam tikrą painiavą rinkoje, ypač tarp ūkininkų, kurie perka mūsų grūdų tvarkymo sistemas, – sako Kim Johnsen, Kongskilde Industries vadovas. – Norime nuraminti savo klientus, kad šis pardavimas nepaveikė Kongskilde Industries, ir mes išliekame grūdų tvarkymo įrangos gamintojai su visais įsipareigojimais mūsų sistemas ir techniką naudojantiems ūkininkams“.

Primename, kad CNH priėmė sprendimą įsigyti Kongskilde žemės dirbimo ir žolės dorojimo technikos padalinį 2016 m. spalio mėn. 2017 m. pradžioje Danijos įmonė buvo padalinta į du atskirus padalinius: Kongskilde Industries (grūdų tvarkymo įranga) ir Kongskilde (žemės dirbimo, žolės dorojimo technika ir kitos mašinos). CNH nupirko pastarąją ir neilgai trukus daugelis žolės ir žemės dirbimo mašinų buvo pažymėtos New Holland prekės ženklu. Vis dar nežinome, kodėl CNH sprendimo priežasčių, tačiau Italijos pašarų maišytuvų-dalytuvų gamintojas Seko Industries dabar yra naujasis Kongskilde žolės dorojimo ir žemės dirbimo mašinų savininkas.



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

John Deere modernizuoja dažymo technologijas Manheime

John Deere modernizuoja dažymo technologijas Manheime

John Deere Manheimo gamykloje pradėjo veikti visiškai automa...

Naujienos

CNH parduoda Kongskilde

CNH parduoda Kongskilde

Kiek anksčiau šiais metais pardavusi Överum plūgų verslą, CN...