Menu




Atnaujintas Case IH Farmall C

Technikos naujienos 09.10.2024   

Atnaujintas Case IH Farmall C


Nauja išvaizda nėra vienintelis 2025 m. Farmall C modelių atnaujinimas, traktorius taip pat įgavo kelias naujas funkcijas.


Atnaujinta 90–120 AG Farmall C gama dalijasi dauguma tų pačių atnaujinimų su naujausiu New Holland T5 Dual Command, kuris, kaip ir Farmall C, gaminamas CNH gamykloje Jesi mieste, Italijoje. Tarp svarbiausių naujų/atnaujintų techninių savybių – padidintas (82 l/min.) hidraulinio siurblio našumas, kad darbas su priekiniu krautuvu būtų greitesnis, ir stabdymas neutralia padėtimi. Abu atnaujinimai idealiai tinka, dirbant su priekiniu krautuvu.


Atnaujintuose modeliuose montuojama tas pats 3,6 l darbinio tūrio 4 cl. FPT variklis ir 24 greičių ActiveDrive 2 (Hi-Lo) transmisija, tačiau nauja priekinė ašis padidina bendrą mašinos svorį iki 7,0 t, o galinė keliamoji galia padidėjo 7,0 % iki 4,7t.

Nauja ir tai, kad galima montuoti didesnes galines padangas iki 540/65 R38 dydžio, degalų bako talpa taip pat padidinta iki 130 l (nauja konstrukcija, kad prošvaisa būtų didesnė). Pakeistas išmetimo vamzdžio dizainas užtikrina gerą matomumą. Įrengtas modernizuotas skaitmeninis ekranas, naujas prisitaikantis apšvietimas.


Nauji traktoriaus valdymo sprendimai apima automatinį GTV įjungimą ir išjungimą apsisukant galulaukėje. Teigiama, kad naujas priekinis GTV yra tylesnis ir efektyvesnis.

Padidėjo pasirenkamos įrangos galimybės, viena iš jų - kabinos pakaba. Taip pat pasirinktinai traktorių galima komplektuoti su telematikos sistemomis, pasirenkant standartinį ar pažangų paketus, kurie leidžia nustatyti mašinos geografinę vietą realiuoju laiku, stebėti traktoriaus darbą ir perduoti duomenis tiek iš kabinos, tiek iš mobiliojo įrenginio.


Oficialus atnaujintų Case IH Farmall C pristatymas Europoje įvyks lapkritį vyksiančioje Italijos EIMA parodoje. 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Traktoriaus buferis su integruotu kompresoriumi

Traktoriaus buferis su integruotu kompresoriumi

Gerai savo gimtinėje žinomas traktoriaus buferių gamintojas,...

Technikos naujienos

Naujas priekinis Sky Progress TF – pažangus sėjos technologijos sprendimas

Naujas priekinis Sky Progress TF – pažangus sėjos technologijos sprendimas

Sky Agriculture (anksčiau Sulky) pristatė naują priekinę sėk...

Technikos naujienos

Krone GX gamą papildė 36 m³ talpos modeliu

Krone GX gamą papildė 36 m³ talpos modeliu

Gamintojas GX 360 Plus apibūdina kaip kompaktišką universali...