Menu




Naujas priekinis Sky Progress TF – pažangus sėjos technologijos sprendimas

Technikos naujienos 02.10.2024   

Naujas priekinis Sky Progress TF – pažangus sėjos technologijos sprendimas


Sky Agriculture (anksčiau Sulky) pristatė naują priekinę sėkladėžę Progress TF. Kaip teigia gamintojas, tai didelė pažanga sėjos technologijų srityje.

Progress TF sėkladėžėje, kurios bendra talpa 2 200 iki 2 400 l, gali būti 2, 3 arba 4 skyriai, tad ir vienu važiavimu gali būti įterptos 4 skirtingos medžiagos/produktai. Tai pirmasis toks priekinis bunkeris rinkoje, kuriuo gali būti įterpta tiek skirtingų medžiagų/produktų, ir kuris gali būti valdomas per vieną ISO-Bus sąsają.

Ši konfigūracija leidžia vienu metu valdyti kiekvieną iš skirtingų produktų, kurie paskirstomi per du nepriklausomus sėklavamzdžius oro srautu, kurio greitis 60 kg/min. Tad operatoriai vienu metu gali reguliuoti keturias skirtingas normas ir sėti dviem skirtingais gyliais, kas suteikia mašinai daugiau lankstumo ir universalumo.

Kita naujovė – slėginiai pneumatiniai paskirstymo vamzdžiai, tačiau patys sėkladėžės skyriai nėra veikiami slėgio, o tai suteikia daug praktinių pranašumų, tarp kurių – nebūtina sandarinti sėkladėžės viršų, kad dangtis būtų lengvesnis.

Saugumas keliuose vaidino svarbų vaidmenį, plėtojant šią technologiją. Įrengtas nuožulnus sėkladėžės dangtis padidina operatoriaus matomumą į priekį, o dvi šoninės kameros pagerina matomumą kelių sankryžose.

Pasirinktinai Progress TF gali būti komplektuojama su nauju tankintuvu, įrengtu sėkladėžės priekyje, kad būtų lengviau važiuoti. Šį tankintuvą sudaro du didelio skersmens ratai, jis turi greito prikabinimo sistemą, leidžiančią lengvai nuimti, kai jo nereikia.

Progress TF turi daug darbinių žibintų, leidžiančių saugiai dirbti pasibaigus dienai ir, jei reikia, visą naktį, o tai užtikrina didesnį operatoriaus saugumą ir komfortą.

Kaip ir visa Sky Agriculture sėjos įranga, Progress TF pasirinktinai gali būti komplektuojama su pažangia EDrive sistema.

Ši išmani sistema leidžia kabinoje valdyti kiekvienos sėjos eilutės atidarymą ir uždarymą, užtikrina automatinį technologinių vėžių nustatymą, nepriklausomai nuo sėjos pločio. Taip pat galima paprastai sėti kas antrą eilutę. Progress TF suderinamas su visomis Sky Agriculture sėjamosiomis, naują priekinę sėkladėžę taip pat galima sujungti su Methys kultivatoriumi.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Traktoriaus buferis su integruotu kompresoriumi

Traktoriaus buferis su integruotu kompresoriumi

Gerai savo gimtinėje žinomas traktoriaus buferių gamintojas,...

Technikos naujienos

Atnaujintas Case IH Farmall C

Atnaujintas Case IH Farmall C

Nauja išvaizda nėra vienintelis 2025 m. Farmall C modelių at...

Technikos naujienos

Krone GX gamą papildė 36 m³ talpos modeliu

Krone GX gamą papildė 36 m³ talpos modeliu

Gamintojas GX 360 Plus apibūdina kaip kompaktišką universali...