Menu




Krone GX gamą papildė 36 m³ talpos modeliu

Technikos naujienos 27.09.2024   

Krone GX gamą papildė 36 m³ talpos modeliu


Gamintojas GX 360 Plus apibūdina kaip kompaktišką universalią pervežimo puspriekabę, su kuria galima vežti beveik viską.

Praėjo treji metai nuo tada, kai Krone pristatė GX 440 ir GX 520 modelius (atitinkamai 44 m3 ir 52 m3 talpos). Naujas modelis kaip ir našesnieji yra tos pačios koncepcijos. Transportinis diržas ir paslanki galinė sienelė ypač tiksliai iškrauna smulkintą masę, pjuvenas ar kitą krovinį. Transportinio diržo pagalba iškraunamos bulvės ar cukriniai runkeliai yra transportuojami tolygiai ir nesuspaudžiami vienas prie kito. Taip pat transportinio diržo pagalba galima įkrauti stačiakampius ryšulius ar prekių paletes. 

Su naujojo modelio pristatymu Krone GX gamą padalijo į dvi versijas: Pro ir Plus. Ateityje tai lems ir dvi skirtingas veikimo ir valdymo koncepcijas. GX 440 siūlomas Plus ir Pro versijų, o flagmanas GX 520 galima tik Pro versijos.

Plus modeliai turi paprastą elektroniką ir hidrauliką, o Pro modeliuose standartiškai įrengiama ExactUnload sistema, kuri leidžia iškrauti turimą krovinį tiksliai, pagal norimą iškrovimo atstumą. Pro modelių galimos komplektacijos sąrašas didesnis – tai EBS stabdžių sistema, papildomam patogumui nešiojamas priekabos valdymo pultas, kuris kontroliuoja galinės sienos atidarymą ir uždarymą, transporterio judėjimą ir jo greitį ir kitos papildomos galimybės.

GX Plus modelių hidraulinės funkcijos gali būti valdomos naudojant iš anksto pasirinktą seką ir vykdomos naudojant traktoriaus valdiklius. Yra dvi parinktys – PreSelect DS 50 ir Digital. Naujoji DS 50 leis Plus modelius valdyti ir traktoriais be ISObus.

GX 360 Plus tandeminės ašies leistina apkrova yra 18 t (pasirenkama 20 t važiuoklė). Kitos galimybės apima mechaninį priverstinį vairavimą, 30,5 colio padangas (standartinis 26,5 colio) ir du galinius žolės ir kukurūzų siloso išmetimo volus.



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Traktoriaus buferis su integruotu kompresoriumi

Traktoriaus buferis su integruotu kompresoriumi

Gerai savo gimtinėje žinomas traktoriaus buferių gamintojas,...

Technikos naujienos

Atnaujintas Case IH Farmall C

Atnaujintas Case IH Farmall C

Nauja išvaizda nėra vienintelis 2025 m. Farmall C modelių at...

Technikos naujienos

Naujas priekinis Sky Progress TF – pažangus sėjos technologijos sprendimas

Naujas priekinis Sky Progress TF – pažangus sėjos technologijos sprendimas

Sky Agriculture (anksčiau Sulky) pristatė naują priekinę sėk...