Menu




CNH parduoda Kongskilde

Naujienos 11.09.2024   

CNH parduoda Kongskilde


Kiek anksčiau šiais metais pardavusi Överum plūgų verslą, CNH Industrial taip pat pardavė kopaniją Kongskilde Italijos įmonei Seko Industries.

Oficialus pranešimas dar neišplatintas, tačiau įvairios Europos šalių naujienų svetainės skelbia, kad sandoris buvo baigtas anksčiau šį mėnesį ir kad CNH jau nebeparduoda Kongskilde mašinų.

Jei tai tiesa, Kongskilde pardavimas galėtų reikšti CNH sprendimo tapti visų žemės ūkio mašinų pardavėju kardinalius pokyčius. Apie visos žemės ūkio mašinų gamos gamintoju/pardavėju CNH paskelbė 2016 m., kai CNH įsigijo Kongskilde ir integravo žemės dirbimo ir žolės derliaus nuėmimo mašinas į New Holland portfelį.

Taip pat pranešama, kad New Holland nutraukė partnerystę su Italijos gamintoju Maschio Gaspardo. Anot Nyderlandų naujienų svetainės Mechaman, Maschio ir toliau tieks New Holland tam tikras žolės derliaus dorojimo mašinas. Panašu, kad New Holland ateitis labiau siejama su žolės derliaus technika, tikėtina, kad kompanija sieks tapti visų žolės derliaus mašinų gamintoju. 

Beje, Seko Industries žengė didelį žingsnį, technikos gamą papildydama žemės dirbimo mašinomis.  Iki šiol italai daugiausia dėmesio skyrė tik pašarų maišytuvų-dalytuvų gamybai. Labai tikėtina, kad lapkričio mėn. vyksiančioje EIMA parodoje Seko Industries pristatys naujus gamos produktus – žemės dirbimo mašinas. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Karbidu dengti kaltai plūgams ir kultivatoriams gali būti naudojami iki 10 kartų ilgiau

Karbidu dengti kaltai plūgams ir kultivatoriams gali būti naudojami iki 10 kartų ilgiau

Sudėtingomis dirvos dirbimo sąlygomis dylančios plūgų ir kul...

Naujienos

Claas parduoda Indijos verslą kompanijai Yanmar

Claas parduoda Indijos verslą kompanijai Yanmar

Japonijos kompanija Yanmar įsigijo visas Claas India akcijas...