Menu




CASE IH pristato didžiausius kombainus rinkoje – AF serija papildoma vieno rotoriaus AF9 ir AF10

Technikos naujienos 02.09.2024   

CASE IH pristato didžiausius kombainus rinkoje – AF serija papildoma vieno rotoriaus AF9 ir AF10


CASE IH pristato naujus AF9 ir AF10 serijos kombainus, kurie ūkininkams padės dar greičiau nuimti derlių. Nauji modeliai itin našūs, juose įdiegtas srauto valdymas, efektyviai panaudojant galingumą, supaprastinta techninė priežiūra ir įskaičiuotas pilnas tiksliųjų technologijų paketas.

Vieno rotoriaus AF9 ir AF10 kombainai papildo naująją, anksčiau pradėtą gaminti AF seriją. 2024 m. jau buvo pristatyti AF11 - 10+ klasės didelio našumo kombainai. Naująją kombainų seriją sudaro trys galingesni, efektyvesni ir našesni 9 ir 10+ klasės kombainų modeliai, kurie per trumpesnį laiką galės nuimti derlių didesniame plote. 

„Ūkininkai nuimdami derlių susiduria su nemažais iššūkiais, todėl turime padėti nusiimti derlių kuo našiau. Būtent AF9 ir AF10 kombainų serijos padės lengviau įveikti šį iššūkį“, - sako CASE IH derliaus nuėmimo padalinio vadovas Leo Bose.

AF9 (634 AG) ir AF10 (775 AG) kombainų galingumas leidžia maksimaliai padidinti derliaus srautą ir dirbti didesniu greičiu, nors mašina apkraunama mažiau. Pagal Axial-Flow vieno rotoriaus technologiją sukurtas AF9 ir AF10 AFXL rotorius yra 40 % ilgesnis už 260 serijos rotorių, todėl užtikrina didesnį našumą. Derlius nuimamas maksimaliu pajėgumu, o kombaino darbas suderintas nuo pjaunamosios iki skleistuvo - kad būtų nuimama kuo daugiau derliaus per vieną darbo valandą. 

„Pagrindinį dėmesį skiriame sprendimams, kurie palengvintų klientų gyvenimą ir padėtų darbus atlikti greičiau“, - sako L. Bose. „Sukūrėme našiausius rinkoje AF serijos kombainus su į kainą įskaičiuotu pilnu tiksliųjų technologijų paketu.“

AF serijos kombainuose tiksliųjų technologijų paketą sudaro: du Pro 1200 ekranai, Harvest Comman kombainų automatizavimo ir RowGuide Pro technologijos. Taip pat automatiškai įdiegiama Connectivity Included paslauga*, kai derliaus ir mašinų duomenys perduodami tiesiai į CASE IH programėlę FieldOps. Ūkininkai vienoje vietoje galės stebėti ir valdyti derliaus nuėmimo darbus. Šios funkcijos užtikrina klientams ramų ir supaprastintą derliaus nuėmimo sezoną. 

„2024-aisiais didelį dėmesį skiriame javų kombainams ir pristatome atnaujintą asortimentą, - sakė L. Bose.  - Nuo šiol ūkininkai gali pasirinkti sau tinkamą CASE IH javų kombainą nuo 6 iki 10+ klasės.“

Naujausi CASE IH javų kombainų modelių pristatymas rugpjūčio pabaigoje vyko JAV parodoje „Farm Progress Show“ ir demonstraciniame pristatyme Europoje. Dotnuva Baltic atstovai, turėję galimybę susipažinti su naujienomis Danijoje, tikisi, kad naująją AF9 kombainą Lietuvos ūkiams galės pristatyti jau sekantį sezoną. 

Daugiau informacijos apie CASE IH javų kombainus ir pjaunamąsias gali suteikti bendrovės Dotnuva Baltic javų kombainų ir pjaunamųjų specialistai.

* Connectivity Included bus aktyvus visą PCM/PCMF modemo naudingo tarnavimo laiką. Jei modemas nebegali priimti dabartinių korinio ryšio paslaugų, CASE IH neatsako už bet kokius modemo aparatinės įrangos atnaujinimus. Būtina sutikti su Galutinio naudotojo licencijos sutartimi (EULA).

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

New Holland atnaujina savaeigius pašarų smulkintuvus

New Holland atnaujina savaeigius pašarų smulkintuvus

Kitam sezonui New Holland FR savaeigiai pašarų smulkintuvai...

Technikos naujienos

CASE IH pristato visiems prieinamus tiksliųjų technologijų sprendimus

CASE IH pristato visiems prieinamus tiksliųjų technologijų sprendimus

Naujoji FieldOps mobilioji ir internetinė programa, Connecti...

Technikos naujienos

Kemp išbando žolės skleistuvą

Kemp išbando žolės skleistuvą

Nyderlanduose vis labiau populiarėja melžiamų karvių šėrimas...