Menu




Korporacija CNH atnaujina gamybą, AGCO irgi grįžta į įprastas veiklos vėžes

Naujienos 06.05.2020   

Korporacija CNH atnaujina gamybą, AGCO irgi grįžta į įprastas veiklos vėžes


Daugiau nei du trečdaliai CNH koncerno gamybos įmonių visame pasaulyje jau veikia, nors ir mažesniu tempu. Tikimasi, kad likusios veiklą atnaujins iki gegužės pabaigos. AGCO įmonių grupei priklausanti Massey Ferguson Biuvė (Beauvais) gamykla Prancūzijoje dirbti pradėjo nuo balandžio 27 dienos.

CNH vakar paskelbė, kad gamybos atnaujinimas vyksta pagal planą, laikantis sveikatos apsaugos ir higienos reikalavimų, kurie taikomi visame pasaulyje. Kaip teigiama pranešime, šiame veiklos atnaujinimo procese svarbiausia yra darbuotojų sveikata ir sauga bei bendradarbiavimas su profesinėmis sąjungomis.

Daugiau nei du trečdaliai iš 67 korporacijos įmonių jau veikia įvairiais darbo laiko ir gamybos apimčių režimais. Veiklą atnaujino daugiau nei 75 % Europos gamyklų ir apie 60 % įmonių Šiaurės Amerikoje. Pietų Amerikoje ir kitose regionuose CNH priklausančios gamyklos veikia pilnu pajėgumu.

Atnaujinant veiklą, pirmenybė buvo teikiama žemės ūkio sektoriaus technikos ir įrangos gamybai. Vėliau buvo pradėtos gaminti komercinės ir specializuotos transporto priemonės, dar vėliau statybų technika.

Koncernas planuoja, kad mėnesio pabaigoje bus visiškai atnaujintas daugumos objektų darbas. Nuo pandemijos pradžios koncerno veikla buvo koncentruota į prekybos atstovų paramą ir stabilų atsarginių dalių tiekimą. Beveik visi CNH 45 logistikos centrai veikia, dauguma jų dirba visu pajėgumu.

Kad nenutrūktų technikos tobulinimo procesas, CNH ir karantino metu laikėsi įsipareigojimų, siekiant įgyvendinti svarbiausias mokslinių tyrimų ir plėtros programas. Šiandien apie 24 000 koncerno darbuotojų gali dirbti iš namų, o maždaug pusė jų dirba įmonėse.

Massey Ferguson gamykla Biuvė pradėjo dirbti nuo balandžio 27 d. Pasak Tjeri Lotė (Thierry Lhotte), Massey Ferguson Europos ir Viduriniųjų Rytų regiono viceprezidento ir generalinio direktoriaus, gamykla nepradėjo dirbti, kol nebuvo įgyvendintos būtinos darbuotojų apsaugos priemonės. „Pirmiausia, matuojama kiekvieno darbuotojo temperatūra, surinkimo linijose užtikrinamas saugus socialinis atstumas, darbuotojams dalijamos kaukės ir veido skydai, darbo vietose ir kitose bendro naudojimo erdvėse įrengti punktai rankoms dezinfekuoti, visos patalpos nuolat valomos ir dezinfekuojamos, - aiškina T. Lotė. – Kita vertus, prieš atnaujindami veiklą, turėjome įsitikinti, kad visi tiekėjai, susiduriantys su tais pačiais iššūkiais, gali užtikrinti stabilų detalių ir komponentų tiekimą. Pirkimų ir medžiagų valdymo komandos dirba kiekvieną dieną ir deda visas pastangas sklandžiam, be trikdžių darbui užtikrinti. Visos tiekimo bei gamybos grandinės veiksmai derinami, glaudžiai bendradarbiaujame su visais tiekėjais“.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...