Menu




Kuhn didina Prolander kultivatorių gamą

Technikos naujienos 15.07.2024   

Kuhn didina Prolander kultivatorių gamą


Kuhn Farm Machinery į  Prolander kultivatorių asortimentą įtraukė platesnių modelių trejetą: 9000 (9,2 m), 12 000 (12,2 m) ir 14 000 (14,2 m). Visi trys yra tinkami kontroliuojmos tarpvėžės sistemoms.

Nauji agregatai skirti naudotojams, kuriems reikalinga universali ir didelės galios mašina įvairioms dirvos sąlygoms, be to, platesni modeliai gali dirbti skirtingų technologijų sistemose, įskaitant arimą, minimaliai dirbą dirvą ar ražienas.

Visi aštuoni Prolander gamos modeliai gali dirbti 3,0–12 cm darbiniu gyliu, o nauji 90 x 13 mm S formos noragai idealiai tinka ražienoms ardyti, kad būtų užtikrintas visiškas augalinių liekanų sumaišymas. Galimi įvairūs komplektacijų variantai.

„Pastaraisiais sezonais Prolander išpopuliarėjo dėl savo universalumo ir naudojimo paprastumo, – sako Edd Fanshawe, Kuhn produktų specialistas. - Platesni modeliai padidina patrauklumą ūkiams, kuriems reikalingas kultivatorius su noragais, galinčiais atlikti įvairias funkcijas ir kurių galios poreikis yra nedidelis – 25–35 AG/m".

Beje, penkis mažesnius modelius nuo 4,0 m iki 7,5 m dabar galima įsigyti su SH 600 – 600 litrų talpos bunkeriu, skirtu sėti tarpinius augalus ir smulkias sėklas vienu važiavimu. 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

CASE IH pristato visiems prieinamus tiksliųjų technologijų sprendimus

CASE IH pristato visiems prieinamus tiksliųjų technologijų sprendimus

Naujoji FieldOps mobilioji ir internetinė programa, Connecti...

Technikos naujienos

Kemp išbando žolės skleistuvą

Kemp išbando žolės skleistuvą

Nyderlanduose vis labiau populiarėja melžiamų karvių šėrimas...