Menu




John Deere pristato naują 6M traktorių seriją

Technikos naujienos 28.06.2024   

John Deere pristato naują 6M traktorių seriją


John Deere oficialiai paskelbė apie naują 6M traktorių seriją, kurios modelių gama gerokai išsiplėtė. 6M serijoje iš viso 17 naujų modelių, įskaitant 10 modelių, kurių galia didesnė nei 150 AG. 

„Šis traktorius yra daugelio ūkių darbo arkliukas, – sako Dennis Ogle, John Deere vidutinio dydžio traktorių linijos rinkodaros vadovas. - Naujasis 6M traktorius yra didesnis, išmanesnis, greitesnis ir efektyvesnis bei universalesnis, todėl jį galima naudoti daugelyje ūkių įvairiausiems darbams atlikti".

6M traktorius turi daugybę konfigūravimo galimybių, kad būtų galima sukomplektuoti konkrečiam ūkiui tinkamą traktorių su naujomis ir standartinėmis funkcijomis. „Žinome, kad ūkininkai ir operatoriai mėgsta paprastus ir patikimus traktorius, kad galėtų atlikti svarbius darbus, – teigia D. Ogle.  - 6M traktorius turi laiko patikrintas ir dar daugiau naujų funkcijų, kad patenkintų kiekvieno savininko poreikius".

Kad atitiktų įvairių ūkių poreikius, 6M gama išties labai plati: nuo kompaktiško 6M 95, kurio didžiausia galia 120 AG (su IPM), idealiai tinkančio darbui su priekiniu krautuvu ankštomis sąlygomis, iki galingo 6M 250, kurio didžiausia galia yra 281 AG (su IPM). Verta paminėti ir kitus naujus modelius, pavyzdžiui, didelio našumo 6M 150 su 4 cl. varikliu  ir patobulintą 6M 145 su 6 cl. varikliu. 6M 230 ir 6M 250 modeliai su ypač didele 2900 mm ratų baze dar labiau išplečia modelių pasiūlą aukščiausiame serijos segmente.

Visi modeliai aprūpinti 4,5 arba 6,8 litro darbinio tūrio varikliais, kurie suteikia iki 20 AG papildomos galios su išmaniojo galios valdymo sistema. Nemažas ir transmisijų pasirinkimas, nuo gerai žinomos ir patikrintos mechaninės PowrQuadTM Plus iki bepakopės AutoPowr. Be to, visi 6 cl. 6M modeliai gali būti komplektuojami su didesnio našumo hidrauliniais siurbliais, užtikrinančiais 155 l/min. arba iki 195 l/min. alyvos srauto našumą.

Naujojoje 6M serijoje įrengti individualiai konfigūruojami valdikliai ir naujas priekinio statramsčio ekranas, kuris yra didesnis, tad operatorius gali valdyti dar daugiau traktoriaus nustatymų nei anksčiau.

Kompaktiško rėmo modelių segmente naujasis 6M 150 apibūdinamas kaip aukštos klasės modelis, kurio didžiausia galia yra 177 AG su (IPM), tačiau jis vis tiek yra kompaktiškas ir manevringas.

Vidutinio rėmo modelių segmente 6M 145 modelis buvo patobulintas, vietoj 4 c. įrengtas 6 cl. variklis, papildomi nauji 6M 165 ir 6M 185 modeliai dar labiau paįvairina asortimentą.

Didelio rėmo modelio segmente taip pat yra du papildomi modeliai – 6M 220 ir 6M 240, kurie pasižymi tvirtumu, našumu ir universalumu.

Ypač didelio rėmo modelių segmente išsiskiria visiškai nauji 6M 230 ir 6M 250 modeliai, nustatantys naujus galios ir efektyvumo standartus.

Nauji 6M bus prieinami 2025-ųjų pradžioje.



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

CASE IH pristato visiems prieinamus tiksliųjų technologijų sprendimus

CASE IH pristato visiems prieinamus tiksliųjų technologijų sprendimus

Naujoji FieldOps mobilioji ir internetinė programa, Connecti...

Technikos naujienos

Kemp išbando žolės skleistuvą

Kemp išbando žolės skleistuvą

Nyderlanduose vis labiau populiarėja melžiamų karvių šėrimas...