Menu




Tetra Laval Group skiria 10 000 eurų Lietuvos sveikatos mokslų universitetui

Įvykiai 01.05.2020   

Tetra Laval Group skiria 10 000 eurų Lietuvos sveikatos mokslų universitetui


Siekdamos prisidėti prie šalies pastangų suvaldyti pandemijos sukeltą krizę, bendrovės Tetra Pak, Sidel ir DeLaval kartu skiria 10 000 EUR Lietuvos sveikatos mokslų universitetui, kad padėtų sveikatos priežiūros sistemai ir nukentėjusiesiems nuo ligos protrūkio Lietuvoje. 

Lėšos bus panaudojamos sveikatos priežiūros sistemai suvaldyti ligos plitimą ir gydymą. Parama sudaro dalį visų neseniai įmonių grupės Tetra Laval Group paaukotų 10 milijonų eurų, skirtų pasaulinei kovai su pražūtingo viruso sukelta pandemija. 

„Ir toliau laikomės savo įsipareigojimo daryti viską, ką galime, kad užtikrintume nenutrūkstamą maisto tiekimą šalyje, imdamiesi svarbių priemonių, skirtų palaikyti mūsų darbuotojų ir visų kitų mūsų vykdomose operacijose dalyvaujančių asmenų gerą sveikatos būklę ir saugumą. Esame labai dėkingi savo darbuotojams, klientams ir partneriams už jų pastangas ir indėlį šiuo sudėtingu laikotarpiu. Taip pat pasižadame visomis išgalėmis prisidėti prie vyriausybės, pramonės ir bendruomeninių pastangų kovojant su šia lygių neturinčia situacija“ – teigiama išplatintame pranešime.

Tetra Pak yra maisto perdirbimo ir pakavimo sprendimų įmonė, užimanti lyderės pozicijas pasaulyje. Joje dirba daugiau kaip 25 000 darbuotojų visame pasaulyje. Sidel tiekia gėrimams, maistui, buitinėms ir kūno priežiūros priemonėms pakuoti skirtą įrangą ir paslaugas, siūlo gaminius iš polietileno tereftalato (PET), skardos, stiklo ir kitų medžiagų. Kompanija DeLaval žinoma melžimo įrangos gamintoja, siūlanti pažangius gyvulininkystės sprendimus pienininkystės ūkiams. Šiandien bendrovė DeLaval veikia daugiau kaip 100 pasaulio rinkų ir joje dirba apie 4 500 specialistų. Kompanija priklauso Tetra Laval Group įmonių grupei.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...