Menu




Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Naujienos 11.04.2024   

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje


Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais metais gavo „Pasaulinio lankstinių teleskopinių ratinių krautuvų rinkos lyderio“ pripažinimą. Technologinis augimas, išskirtinių produktų vystymas ir lyderystė tarptautiniu mastu leido pripažinti gamintoją sėkmingu vidutinio dydžio šeimos verslo augimo pavyzdžiu.

Apdovanojimas įteiktas Vokietijoje, Pietų Vestfalijos pramonės ir prekybos rūmuose (IHK). Vokietijoje skelbiama nominacija reiškia, kad rinkos lyderis pagal kiekybę arba kokybę patenka tarp trijų geriausių savo segmento įmonių. Gamykloje Schäffer gaminama technika klasifikuojama kaip tarptautiniu mastu svarbūs produktai, lyderiaujantys pagal kiekybinius ir kokybinius kriterijus. Nominaciją skyrusi komisija pabrėžia, kad Schäffer, vidutinio dydžio pasaulinės rinkos lyderė, yra sėkmingas verslumo pavyzdys, kai įmonė stipriai auga technologiškai. 

Schäffer gamykla yra kompaktiškų, ratinių ir teleskopinių ratinių krautuvų, skirtų žemės ūkiui, pramonei, statyboms ir komunalinėms paslaugoms, gamintoja. Dar viena svarbi Schäffer ratinių krautuvų pritaikymo sritis - sodininkystė ir kraštovaizdžio tvarkymas. Čia reikalingos lengvos ir manevringos mašinos, kurios, nepaisant kompaktiško dydžio, gali pervežti sunkius krovinius.

Schäffer teleskopinių šarnyrinių ratinių krautuvų asortimentą sudaro 12 mašinų, kurių darbinis svoris yra nuo 2,7 iki 12 tonų. Ypač paminėtinas 9660 T-2 – vienas iš didžiausių pasaulyje teleskopinis ratinis krautuvas. Galingasis 9662 T-2 stebina išskirtinėmis eksploatacinio svorio, variklio galios, kėlimo aukščio, keliamosios galios ir hidraulinio našumo savybėmis, kurios garantuoja itin efektyvų perkrovimą. 2022 m. Schäffer pristatė 23e T -  vieną iš pirmųjų vien elektra varomą teleskopinį ratinį krautuvą, dėl ko gamintojas taip pat pripažįstamas rinkos lyderiu, įsipareigojančiu diegti tvarias technologijas.

Kiekvienas Schäffer krautuvas gaminamas pagal konkrečius kliento reikalavimus. Mašinos yra unikalios, pagamintos pagal patikimumo ir ilgaamžiškumo standartus. Įvairus priedų asortimentas leidžia užtikrinti, kad krautuvai būtų maksimaliai pritaikomi atliekamiems darbams.

Baltijos šalyse populiariausi yra vidutinio dydžio Schäffer 2000 – 4000 serijos šarnyriniai krautuvai, o būtent 2630 SLT modelis yra vienas iš dažniausių pasirenkamų. Tai krautuvas 25 AG galios, 2380 kg svorio ir 1.98 m aukščio krautuvas, kurio keliamoji galia – 1700 kg, o standartinis kėlimo aukštis - 2.88 m. HTF (High Traction Forse) ir SPT (Schaffer Power Transmission) technologijos, leidžia operatoriui nukreipti krautuvo galią, ten kur jos tuo metu reikia – važiuoklę ar hidraulinę sistemą. Nedidelis krautuvo plotis (1.02 – 1.30 m) leidžia lengvai manevruoti ir mažiausiose patalpose. 

Novatoriškoje, lankstumu pasižyminčioje tarptautinėje šeimos įmonėje, siūlančioje aukštos kokybės produktų asortimentą, dirba 475 darbuotojai. Įmonę 1956 m. įkūrė Heinrich Schäffer. Nuo 1981 m. įmonei vadovauja jo sūnus Siegfried Schäffer ir svainis Jürgen Jachalke. Šeimai priklauso 100 proc. akcijų.

Šarnyrinius krautuvus Schäffer Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje i atstovauja UAB Dotnuva Baltic. 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...