Menu




Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Technikos naujienos 10.04.2024   

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias


Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitasem mechaninėse sėjamosiose, o 25 proc. didesnė sėkladėžė padidino mašinos našumą.

Teigiama, kad platesnė sėkladėžės anga palengvina darbą, pildant ją iš didmaišių, o plati platforma užtikrina saugią darbo aplinką. Galimi sėjamosios darbiniai pločiai nuo 2,5 iki 4,0 m. Mašiną galima sukomplektuoti su skirtingais sėklų guoliavietės ruošimo agregatais. Nepasikeitė tik noragėliai ir mechaniškai valdoma dozavimo sistema (pasirinktinai elektrine pavara).

Tačiau pasikeitė kalibravimo procesas. Teigiama, kad tai yra naujas patogumo standartas, nes dabar sėklos kalibravimo indus galima ištraukti per šoną. Tai pagreitina svėrimo procesą kalibravimo metu bei padeda išvengti bet kokių klaidų. Visi nustatymai patogiai atliekami iš kairės mašinos pusės.

Standartinis mechaninis kalibravimas atliekamas, sukant rankenėlę. Pasukimų skaičius rodomas terminale. Pasiekus paskutinius penkis apsisukimus, operatorius įspėjamas garsiniu signalu.

Teigiama, kad papildomai pasirenkama elektrinio kalibravimo sistema, kurią galima įsigyti sėjamosiose su mechanine dozavimo pavara, palengvina Pottinger Vitasem naudojimą, kaip ir mašinose su elektrine dozavimo pavara, kuriose kalibravimo procesas valdomas mygtukų paspaudimu.

Kiti komplektacijos pasirinkimai: apšvietimas sėkladėžės viduje, darbiniai žibintai, sėklos prispaudimo ratukai ir lyginimo aketėlės, o su Tegosem smulkių sėklų arba mikrogranulių bunkeriu galima įterpti antrą komponentą vieno važiavimo metu.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...