Menu




Massey Ferguson 9S serija laimėjo prestižinį Red Dot dizaino apdovanojimą

Naujienos 08.04.2024   

Massey Ferguson 9S serija laimėjo prestižinį Red Dot dizaino apdovanojimą


Massey Ferguson, AGCO korporacijai priklausantis prekės ženklas, džiaugiasi gavęs Red Dot Award: Product Design 2024 apdovanojimą už naujuosius flagmanus -  Massey Ferguson 9S serijos traktorius. Tarptautinė komisija šį geidžiamą kokybės ženklą suteikia tik išskirtinio dizaino gaminiams.

„Džiaugiamės, kad MF 9S buvo įvertintas ir gavo šį specialų apdovanojimą, – sako Thierry Lhotte, Massey Ferguson viceprezidentas ir vykdantysis direktorius Europai ir Viduriniesiems Rytams. - Tai tik paskatina mūsų įsipareigojimą kurti novatoriškus techniką, kurie padėtų mūsų klientams padidinti verslo efektyvumą“.

„Po septynerius metus trukusių intensyvių klientų konsultacijų ir bandymų, Massey Ferguson pirmą kartą pristatė šį radikalų, tačiau praktišką dizainą MF 8S serijoje, kuri 2021 metais gavo Red Dot Design Award apdovanojimą. Dabar MF 9S serija pratęsia Protect-U ir išskirtinės kabinos dizaino sėkmę, užtikrinančią išskirtinį našumą, patikimumą ir geresnę vartotojo patirtį, kartu su naujausiomis technologijomis, specialiai pritaikytomis skirtingiems ūkininkų poreikiams“, – priduria Thierry Lhotte.

Išskirtinis dizainas

MF 9S seriją sudaro šeši nuo 285 AG iki 425 AG modeliai. Šios serijos traktoriuose naudojamas išskirtinis sprendimas Protect-U – tai variklio skyrių ir kabiną atskiriantis net 18 cm tarpas, užtikrinanti neprilygstamą matomumą ir komfortą. 

Visuose MF 9S traktoriuose sumontuota garsioji Massey Ferguson Dyna-VT bepakopė transmisija, kuri siūlo naują galios valdymą, kad būtų užtikrintas papildomas sukimo momentas ir galia ypač reikliems traukos darbams bei išskirtinis komfortas transporte.

Išskirtinis įrangos paketas apima gausią traktoriaus komplektaciją, MF 9S serija sujungia didžiausią komfortą ir produktyvumą su į bazinę įranga įtrauktu MF Guide automatiniu vairavimu ir MF Connect telemetrijos sistema.

MF 9S taip pat pristato papildomas efektyvumo didinimo galimybes, įskaitant MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM – traktoriaus padargų valdymas ir centrinė padangų pripūtimo sistema (CTIS). MF By You centras taip pat siūlo platų gamykloje sumontuotos įrangos pasirinkimą MF 9S serijai. Ši speciali paslauga leidžia traktorių savininkams padidinti našumą ir komfortą bei turėti išskirtinį būtent jiems sukomplektuotą Massey Ferguson traktorių.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...