Menu




Nauja Horsch Leeb purkštuvų kabina

Technikos naujienos 06.03.2024   

Nauja Horsch Leeb purkštuvų kabina


Naujausių Horsch Leeb PT ir VT savaeigių purkštuvų kabina yra ne tik erdvesnė ir tylesnė, bet ir, kaip teigiama, perkelia operatoriaus darbo patogumą į aukštą lygį.

Praėjusį lapkritį Agritechnica parodoje pristatytas VT buvo pirmasis savaeigis purkštuvas su naujausia kabina. „Rinka reikalavo kompaktiško savaeigio purkštuvo ir kintamo tarpvėžės reguliavimo kartu su gerai žinomu Leeb savaeigio purkštuvo našumu. Horsch Leeb VT naujų matmenų purkštuvas su tarpvėžės pločio keitimo galimybėmis. Tai leidžia lanksčiai reaguoti į skirtingą atskirų augalų tarpueilių plotį. Dėl šio lankstumo Leeb VT idealiai tinka mišriems augalininkystės ūkiams ir žemės ūkio paslaugų rangovams“, - apie naują purkštuvą kalba Horsch atsotvas Lietuvoje Nerijus Žukauskas.

Pasak gamintojo, naujoji kabina užtikrina aukščiausią operatoriaus komforto lygį. Standartiškai įrengtas pažangus A-statramsčio terminalas su pagal poreikius nustatomu pagrindiniu puslapiu, specialiai pasėlių priežiūros mašinoms pritaikytas porankis ir vairasvirtė. Kabinos yra iš anksto pritaikytos IV kategorijos filtravimui, o operatoriai, ieškantys dar patogesnio važiavimo, gali užsakyti 4 taškų pneumatinę amortizuojančią kabiną.

Primename, kad Horsch Leeb VT galimi su 5 000 l arba 6 000 l talpos rezervuaru. Vėžių plotis gali būti nepriklausomai reguliuojamas nuo 1,80 m iki 2,40 m, pavyzdžiui, šlaituose. Kalvotoje vietovėje tai naudinga dėl stabilumo. Prošvaisa siekia apytiksliai 1,30 m.  Galimi du 6,7 l darbinio tūrio variklio variantai: su 230 AG arba 300 AG V lygiu ir su 210 AG arba 280 AG III lygiu. 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...