Menu




Didžiausia McCormick naujiena - nauja kabina

Technikos naujienos 24.10.2023   

Didžiausia McCormick naujiena - nauja kabina


Italijos traktorių gamintojas kitą mėnesį Agritechnica parodoje parodys nemažai naujienų, įskaitant naują X5 P3 Drive pavarų dėžę, tačiau didžiausia naujiena bus didesnė ir erdvesnė Clever Cab, kuri bus naudojama siauros tarpvėžės X7, X7.6 ir X8 modeliuose.

Ne tik daugiau erdvės galvai, bet ir patobulinta apdaila bei patobulinta valdiklių ergonomika. Sėdynė taip pat gali būti pastumta 12 cm pirmyn/atgal. Taip pat buvo pridėtas laikiklis valdymo monitoriams montuoti dešinėje, taip pat yra daugiau ryšio parinkčių, kurias galima pasiekti per valdymo programėles.

Siekiant sumažinti oro kondicionavimo sistemos apkrovą ir taupyti energiją, buvo pakeistas kabinos stiklas. Teigiama, kad iš stiklinimo specialisto Saint Gobain naudojamas stiklas sumažina išorinį šilumos perdavimą 2–6 laipsniais. Ir tai naudinga ne tik vasarą, bet ir padeda išlaikyti šiltą kabiną žiemą. Kabinoje yra ir daugiau naudingų opearatoriui pokyčių.

Nauja transmisija

Dar viena McCormick naujiena yra X5 P3 Drive pavarų dėžė su automatiniu pavarų perjungimu (36F/12R arba 48/16), naudojama 100, 110 ir 120 modeliuose. 

Ši nauja, kompanijos inžinierių sukurta ir pagaminta pavarų dėžė turi automatizuotą keturių greičių pavarų perjungimą ir tris diapazonus. Vairasvirte valdoma Auto PowerShift funkcija automatiškai perjungia pavarą, kai greitis didėja tiek lauke, tiek kelyje.

Galią generuoja 3,6 l darbinio tūrio 4cl. FPT F36 Etapo V išmetamųjų deginių normas atitinkantis variklis, tiekiantis 95-114 AG. Maksimalus sukimo momentas svyruoja nuo 395 iki 460 Nm – visa tai kompaktiškame traktoriuje, kurio ratų bazė yra 2,3 m.

Pirmą kartą šiame modelyje pristatyta Advanced Driving System+, leidžianti pažangiai valdyti vairavimo funkcijas, tokias kaip automatinis ratų perreguliavimas kelio režimu, ir sistema, kuri padidina vairo stabilumą didėjant greičiui, kad būtų užtikrintas automobilinio vairavimo komfortas. Galinė ir priekinė keliamoji galia yra atitinkamai 4,5 t ir 2,2 t, o priekinės ašies ir kabinos pakaba taip pat nurodyta kompletacijos sąraše.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...