Menu




Krone atnaujina RX/ZX pašarų priekabas-rinktuvus

Technikos naujienos 13.09.2023   

Krone atnaujina RX/ZX pašarų priekabas-rinktuvus


Pagrindinė naujausių Krone rinktuvinių pašarų priekabų RX (33–40 m³) ir ZX (43–56 m³) savybė yra OptiGrass smulkinimo sistema. Ji gali būti dviejų tipų: su 40 smulkinimo peilių (pjaustnio ilgis iki 37 mm) arba su 54 peiliais (pjaustnio ilgis iki 28 mm).

Kasetė su masės smulkinimo peiliais prireikus hidrauliškai nuleidžiama ir pakeliama, kad būtų išvengta užsikimšimo. Norint pakeisti peilius, stalčius tiesiog ištraukiamas į kairę pusę, tam nereikia jokių įrankių.

Su 2,12 m pločio rinktuvu žolė pakeliama ir tiekiama į rotorinį smulkinimo veleną. Hidraulinė pavara leidžia reguliuoti sukimosi greitį, o RX priekabos masės smulkinimo rotorius, palyginti su pirmtaku, suteikia maždaug 25 % daugiau GTV apsisukimų (ZX GTV galios srautas padidinamas iki 10 %).

Pašarų priekabos rinktuvo siena yra aprūpinta PowerLoad sistema, su kuria jutikliai nuolat matuoja slėgį ir užpildymo lygį, pritaikant grandininį grindų transporterį judėti vienu iš trijų greičių.

Naujasis elektroninis pripildymo lygio jutiklis matuoja grandininio grindų transporterio judėjimą, rodmenis rodydamas terminale (galimi ZX ir RX modeliai su įvairiais valdymo pultais, nuo DS 100 iki ISOBUS CCI 800 ir 1200 terminalų). Visi RX ir ZX modeliai, važiuojantys tandemu arba trimis ašimis, galimi su dozavimo velenais arba be jų. Naujasis šarnyrinis valdas su hidrauliniu aukščio reguliavimu ir amortizavimu.

Papildoma įranga apima vairo stiprintuvo sistemą, gaubtus, svėrimo sistemą ir 200 litrų siloso priedų aplikatorių su išvestimis rinktuvėje arba smulkinimo sistemoje.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...