Menu




Case IH Quadtrac gerbėjams pristatė milžiniškos galios vikšrinį traktorių Quadtrac 715

Technikos naujienos 05.09.2023   

Case IH Quadtrac gerbėjams pristatė milžiniškos galios vikšrinį traktorių Quadtrac 715


Naujasis dar didesnės galios vikšrinis traktorius Quadtrac nuo 2024 m. bus pats didžiausias serijiniu būdu gaminamas traktorius Case IH asortimente. Gamintojas kurdamas šį modelį didelį dėmesį skyrė kuo tikslingesniam dizainui, technologijoms ir našumui.

Ilinojaus valstijos Dekatūro mieste vykusioje parodoje Farm Progress Show ūkininkai pirmą kartą išvydo galingiausią kada nors pagamintą Case IH traktorių - Quadtrac  715.

Traktoriaus nominali galia 715 AG, maksimali - 778 AG. Jis pasižymi integruota galia ir greičiu, leidžiančiu išdirbti daugiau žemės per trumpesnį laiką, tačiau jis taip pat pakankamai veržlus, kad įveiktų bet kokias kliūtis ir iššūkius. Quadtrac 715 yra ne tik galingiausias Caser IH traktorius iki šiol - jis pasižymi tikslinga galia. Didesnis sukimo momentas (+6 %), didesnė variklio galia, 11 % didesnis degalų bakas ir kiti patobulinimai reiškia didesnį našumą atliekant lauko darbus.

Gamintojas teigia, kad kuriant Quadtrac 715 daugiausia dėmesio buvo skiriama galingumui, tačiau ji taip pat pasižymi didesniu efektyvumu. Šiame modelyje pristatoma nauja didelio atsparumo Quadtrac važiuoklė, užtikrinanti didesnę trauką, kad neatsiliktų nuo variklio galios. Be to, jis užtikrina manevringumą, kurio reikia norint važiuoti bet kokiomis sąlygomis. Geresnis matomumas ir pravažumas pagerina vairavimą lauke ir už jo ribų, iš dalies dėl naujo dizaino gaubto, pertvarkyto išmetimo vamzdžio ir LED apšvietimo.

Traktoriuje montuojamas naujas FPT Industrial markės Cursor 16L dviejų pakopų turbininis variklis, kuris buvo sukurtas specialiai šiam traktoriui. Taip pat padidinta degalų talpa - iki 1968 litrų, o tai reiškia daugiau praleidžiamo lauke laiko.

Naujajame modelyje Case IH Quadtrac 715 operatoriams geriau prieinami duomenys, ryšys ir automatizavimas. AFS AccuGuide sistema leidžia važiuoti su traktoriumi pagal nustatytas linijas ir atlikti darbus itin tiksliai, o AFS AccuTurn leidžia automatiškai apsisukinėti galulaukėse.



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...