Menu




Papildomi padangų Galaxy MFS 101 SDS dydžiai

Naujienos 09.06.2023   

Papildomi padangų Galaxy MFS 101 SDS dydžiai


Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) neseniai pristatė Galaxy MFS 101 SDS – naujos kartos vientisos gumos, didelės apkrovos padangas, skirtas šakiniams krautuvams, kurie eksploatuojami sudėtingiausiomis pramonės ir sandėliavimo sąlygomis. Siekdama, kad šios naujoviškos padangų serijos privalumai būtų prieinami dar daugiau krautuvų rūšių ir dydžių, YOHT dar labiau išplėtė šios padangų serijos asortimentą ir dabar iš viso siūlo 58 SKU numerius. 

Galaxy MFS 101 SDS padangos sukurtos sudėtingiems vidaus ir lauko darbams ir yra idealus pasirinkimas elektriniams, dujiniams ir dyzeliniams šakiniams krautuvams, kai reikia didelio stabilumo ir saugumo, patogaus važiavimo ir ilgos naudojimo trukmės. 

Šiuolaikiškas ir novatoriškas dizainas, kurį papildo 3 pakopų konstrukcija, užtikrina galimybę nepertraukiamai eksploatuoti Galaxy MFS 101 SDS bei minimalią vibraciją ir šilumos kaupimąsi. Padanga pasižymi geresne amortizacija, geresnėmis vairavimo savybėmis ir stabilumu bei leidžia sklandžiai važiuoti įvairiais pramoniniais, trinkelėmis grįstais ir asfaltuotais paviršiais. Daugiau nusidėvinčios gumos, didesnis protektoriaus gylis ir 60J vertės rodo, kad ši padanga pagaminta taip, kad būtų ilgaamžė. Šį faktą taip pat patvirtina suteikiama 5 metų garantija. 

Puikus efektyvumas 

Galaxy MFS 101 SDS yra aukščiausios klasės padanga, kurios protektoriaus mišinys pasižymi dideliu atsparumu dilimui ir įpjovimams. Viršutinis 3 pakopų konstrukcijos sluoksnis užtikrina optimalią naudojimo trukmę. Minkštas centrinis amortizacinis sluoksnis padeda sumažinti vibraciją ir taip užtikrina operatoriaus komfortą, o geriausią įmanomą stabilumą užtikrina pagrindo mišinio sluoksnis, kuris leidžia efektyviai perduoti apkrovą krautuvo ratlankiams. Nuo slydimo apsaugantys plieniniai rutuliukai padeda išvengti ratų praslydimo.

Galaxy MFS 101 SDS protektoriaus raštui būdingas novatoriškas dizainas – ištisinė centro juosta ir optimizuoti blokai protektoriaus kraštuose. Tokia konstrukcija dar labiau sumažina vibraciją ir užtikrina aukštą vairavimo komfortą operatoriams, dirbantiems ilgas darbo valandas. Perimetriniai grioveliai užtikrina geresnį valdomumą, o ilgesni grioveliai užtikrina geresnį sukibimą. Vienodi vidiniai sluoksniai ir platus plokščias šios serijos padangų profilis užtikrina puikų apkrovos paskirstymą ir krautuvo stabilumą, net ir atliekant didelio svorio kėlimo operacijas ir važiuojant posūkiuose.

Galimas greitasis ir standartinis padangos montavimo metodas

Išplėtus asortimentą iki 58 SKU numerių, Galaxy MFS 101 SDS padangos gali būti montuojamos tiek greituoju Heel/Lip (QH), tiek standartiniu Heel (SH) būdu, derinant prie įvairių ratlankių. Platus asortimentas leidžia patenkinti beveik visus poreikius. 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Populiarių VF Alliance padangų traktoriams ir kombainams šeima pasipildė 15 naujų dydžių

Populiarių VF Alliance padangų traktoriams ir kombainams šeima pasipildė 15 naujų dydžių

Yokohama-ATG (Y-ATG) plečia savo pasiūlą 15 naujų dydžių, ta...

Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...