Menu




Valtra Q serija laimėjo Red Dot apdovanojimą už dizainą

Naujienos 21.04.2023   

Valtra Q serija laimėjo Red Dot apdovanojimą už dizainą


Šią savaitę Valtra švenčia dar vieną pasiekimą, „žvėriu“ vadinama Q serija įvertinta prestižiniu Red Dot apdovanojimu už Produkto dizainą. Suomiškų traktorių gamintojas didžiuojasi tokiu įvertinimu ir tvirtina, įsigiję Q serijos traktorius tikrai nenusivils, nes šis traktorius dirba kai žvėris, mąsto kaip profesionalas.

Labai laukta penktos kartos Valtra Q serija buvo pristatyta 2022 m. rugsėjį ir greitai sulaukė dėmesio, lapkritį SIMA parodoje pelnė Farm Machine 2023 komisijos, kuri išskyrė Q seriją už žemės ūkio rangovą orientuotą požiūrį, apdovanojimą.

Visiškai nauja serija užpildo nišą tarp populiariųjų T ir S serijų. Suomijoje suprojektuotas ir pagamintas Valtra Q yra puikus pasirinkimas dideliems ūkiams ir rangovams, kuriems reikia didelio našumo ir integruotų išmaniųjų technologijų 230–305 AG galios klasėje. 

Bandomuosiuose važiavimuose operatoriai gyrė Q serijos sklandžią CVT transmisiją, manevringumą ir itin gerą matomumo lygį tokio didelio pajėgumo traktoriui. Kad tai būtų pasiekta, buvo kruopščiai apgalvotas Q serijos dizainas. Pramoninio dizaino ir naudotojų patirties skyriaus vadovas Kimmo Wihinen paaiškina, kad geriausias naujo traktoriaus projektas gaunamas įsiklausant į žemdirbių poreikius: „Klientai prašė didesnės T serijos. Pristatėme visiškai naują traktorių. Dideliems ūkiams ir žemės ūkio rangovams reikalingas efektyvus, didesnio pajėgumo traktorius, turintis gerą manevringumą ir matomumą“. 

Ji akcentuoja ir išskirtinį kabinos komfortą, naują stogo dizainą, paprastą naudojimą, visiškai integruotas technologijas per SmartTouch vartotojo sąsają – visa tai atliepia klientų pageidavimus. „Viskas sukurta tam, kad Q serija būtų patogiausias ir gerai įrengtas tokio tipo traktorius. Tai geriausias traktorius, kurį kada nors sukūrėme ir pagaminome čia, Suolahti mieste. Labai džiaugiamės, kad Q serija tęsia Valtra Red Dot Design Awards apdovanojimų už dizainą istoriją", - priduria jis.

Red Dot apdovanojimais buvo įvertinta T serija 2016 m., N serija 2017 m., A serija 2018 m., G serija 2021 m. ir pernai N serija.

Valtros Q serija bus pristatyta įvairiuose Europos šalyse kaip Valtra SmartTour 2023 dalis. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...