Menu




Naujos kartos Bednar kultivatorius Fenix

Technikos naujienos 06.12.2022   

Naujos kartos Bednar kultivatorius Fenix


2023 m. sezonui Čekijos gamintojas Bednar rinkai pristato naujos kartos universalius skutiklius Fenix FO Profi. Serijoje yra keturi modeliai, kurių darbinis plotis nuo 4 iki 7,9 m. Agregatai tinkami intensyviam dirvožemio įdirbimui vienu važiavimu, kai didžiausias darbinis gylis yra 35 cm. Gamintojas teigia, kad naujasis modelis įvairiomis sąlygomis buvo bandomas dvejus metus.

„Nusprendėme sukurti naujos kartos kultivatorius Fenix FO Profi, remdamiesi savo ilgamete patirtimi ir atsiliepimiais iš įvairių rinkų. Po dvejų metų intensyvių bandymų įvairiomis sąlygomis pristatome naują gaminį, kuris išsiskiria daugeliu techninių ir konstrukcinių komponentų. Fenix FO Profi yra universali mašina, kuri gali atlikti daugumą operacijų jūsų laukuose ir beveik bet kokiu oru“, – modelį pristato Jan Bednář, pardavimų direktorius.

Gamintojas pabrėžia, kad 80 cm prošvaisa užtikrina gerą dirbamos masės praeinamumą. Keturiomis eilėmis išdėstyti V formos noragai gali būti su skirtingais antgaliais (plotis nuo 40 iki 80 mm) arba sparneliais (125 arba 185 mm). Lyginimo sekcija gali būti komplektuojama su diskais (valdoma mechaniškai arba hidrauliškai iš kabinos). Už galinio volo galima sumontuoti akėčias, kad dirvožemio paviršius būtų galutinai išlyginamas. Prieš jį galimas įrengti Crushbar lygintuvas. Galima užsakyti įvairių tipų volus.

Standartinės funkcijos apima hidraulinį gylio valdymą (elektrohidraulinis papildomai pasirenkamas) ir nukerpamo varžto apsaugą nuo perkrovos. Papildomai pasirenkamos įrangos sąraše yra horizontali spyruoklinė apsauga (atleidimo jėga 480 kg), ir hidraulinė apsauga nuo perkrovos (atleidimo jėga iki 550 kg), pastaroji tinkamiausia sunkiose dirvose.

Mažiausias Fenix Profi modelis yra FO4004 (darbinis plotis 4,0 m). Kultivatoriaus FO6004 su atlenkiamomis šoninėmis sekcijomis darbinis plotis yra nuo 6,7 iki 7,9 m. Taip pat galima užsisakyti fiksuoto 7,9 m darbinio pločio FO8004 versiją.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...

Technikos naujienos

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Kompanija John Deere atnaujina javų derliaus dorojimo mašinų...