Menu




Steyr 6280 Absolut CVT: reikšmingiausia per 15 metų naujiena

Technikos naujienos 01.12.2022   

Steyr 6280 Absolut CVT: reikšmingiausia per 15 metų naujiena


Naujas 280 AG Steyr Absolut CVT gamos flagmanas su bepakope transimisja skirtas tiems, kam reikia didesnės galios bet palyginti nedidelio svorio mašinos. Jis užpildo nišą tarp Absolut CVT ankstesnių didesnių modelių ir mažiausios galios Steyr Terrus CVT traktorių. Su serijos flagmanu gamintojas pristato ir kitus traktorių atnaujinimus bei naują modelių numeraciją.

„Tai svarbiausias mūsų ilgos ratų bazės traktorių atnaujinimas per pastaruosius 15 metų“ – taip Austrijos traktorių gamintojas apibūdina Absolut CVT traktorių gamos papildymą. Nors labiausiai matoma naujovė yra nauja kabina, traktoriuje taip pat atlikta esminių vidinių pakeitimų, siekiant padidinti našumą, patikimumą, sumažinti eksploatavimo išlaidas ir triukšmo lygį.

Naujasis 6280 Absolut CVT pasižymi atnaujintu Steyr stiliumi ir galingais naujais LED žibintais, kad darbas naktyje būtų tikslesnis, saugesnis ir mažiau varginantis. Su serijos flagmanu keičiasi ir modelių numeravimo sistema, kuri leidžia lengviau atpažinti kiekvieną modelį, paskutiniai trys skaitmenys nurodo didžiausią vardinę galią. 

Naujos kabinos su pneumatine amortizacija interjerui solidumo suteikia aukščiausios kokybės automobilių pramonės medžiagos. Kabina yra 8 % erdvesnė, todėl operatoriui daugiau vietos. Salono triukšmas sumažintas iki 66 dB, o tai nustato naujus standartus šiame galios segmente. Lengviau pasukama operatoriaus sėdyne gali būti ir vėsinama, ir šildoma. 

Didesnėje kabinoje atsirado vietos papildomoms daiktadėžėms. Po keleivio sėdyne įrengtas integruotas šaldytuvas, kuriame telpa priešpiečių dėžutė ir pora dviejų litrų butelių. Naujame slėginiame klimato kontrolės pakete yra daugiau išleidimo angų, skirtų geresniam oro paskirstymui, kurį padeda valdyti automatinis režimas. 

Kiti kabinos interjero patobulinimai apima naują planšetės tipo A statramsčio ekraną su unikalia Steyr sąsaja. Naujasis ekranas pasižymi didele raiška, aiškiais skaičiais ir simboliais, išdėstytais lengvai suprantamu ir logišku būdu, o tai leidžia geriau matyti pagrindinius traktoriaus veikimo parametrus ir pritaikyti nustatymus.

Kaip ir didieji Terrus CVT, dirbant su naujuoju 6280 Absolut CVT nereikia rankinio/USB duomenų įrašymo/perkėlimo. Sukauptus duomenis iš traktoriaus ir padargo galima pasiekti ūkio kompiuteryje per MySTEYR.com interneto platformą arba S-Fleet mobiliąją programėlę išmaniajame įrenginyje. Taip pat galima matyti mašinos vietą ir stebėti veikimo rodiklius ar pavyzdžiui, suplanuoti degalų papildymo logistiką. Dviejų krypčių duomenų perdavimas reiškia, kad duomenys ir instrukcijos, pvz., lauko žemėlapiai, taip pat gali būti siunčiami į traktorių iš išmaniojo įrenginio arba kompiuterio.

Jei savininkas nusprendžia duoti leidimą, Steyr oficialus atstovas taip pat gali stebėti traktorius su S-Fleet. Tai gali leisti pardavėjui, pavyzdžiui, pastebėti ankstyvus bet kokių gedimų požymius ir įspėti operatorių. Per S-Fleet Remote Support įmanoma nuotoliniu būdu tiekti programinės įrangos atnaujinimus, jei reikia. 

6280 Absolut CVT taip pat pirmą kartą gamintojas traktoriuje pristato Tractor Implement Management (TIM) protokolą. Tai pagerina ryšį tarp traktoriaus ir įvairių gamintojų padargų.

15 % didesnės talpos degalų bakas sumažina degalų papildymui eikvojamą laiką.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...