Menu




Naujas elektrinis Weidemann Hoftrac 1190e

Technikos naujienos 05.10.2022   

Naujas elektrinis Weidemann Hoftrac 1190e


Weidemann pristato naują Hoftrac 1190e – antrosios kartos visiškai elektrinį ratinį krautuvą, kuris seka savo pirmtako, pagaminto 2015 m. pėdomis. Kompaktiškas krautuvas gali būti su vienu iš trijų ličio jonų akumuliatorių: 14,1 kWh standartiškai, 18,7 kWh arba 23,4 kWh kaip papildomai užsakoma įranga.

1190e įkrovimo procesas galimas, naudojant skirtingus kištukus: 230 V Schuko, 400 V aukštos įtampos srovės arba Wallbox. Įkrovimo kabelis yra su valdymo bloku, kad padidintų saugumą. Taip išvengiama įkrovimo įrenginių perkrovos.

Standartiškai elektrinis krautuvas turi 3 kW įmontuotą įkroviklį. Pasirinktinai galima pasirinkti antrą 3 kW įkroviklį, kad įkrovimo galia būtų padidinta iki 6 kW, kas labiausiai tinka vidutinei ir didelei baterijai. Turint du įkroviklius akumuliatorius greičiau įkraunamas. 

Integruota akumuliatoriaus valdymo sistema (BMS) užtikrina gerokai padidintą įkrovimo srovę, įšilimą iki darbinės temperatūros, trumpalaikį didžiausią našumą, taip pat nuolatinį akumuliatoriaus temperatūros stebėjimą – tai padidina akumuliatoriaus efektyvumą ir neleidžia iki galo išsikrauti.

Mašinoje naudojami du atskiri elektros varikliai: vienas pavarai (6,5 kW) ir vienas hidraulinei sistemai. Tai sumažina energijos sąnaudas, nes elektra naudojama tik tada, kai jos tikrai reikia.

Stabdžiai įjungiami automatiškai, kai krautuvas stovi, esant neutraliai važiavimo krypčiai, arba operatorius pakyla nuo sėdynės. Be to, stovėjimo stabdys automatiškai atleidžiamas, jei minamas greičio pedalas. Žinoma, stabdį galima įjungti ir išjungti paspaudus jungiklį rankiniu būdu.

Alyvos kiekį galima reguliuoti individualiai atitinkamam priedui. Tai leidžia operatoriui patogiai ir efektyviai dirbti su mašina bei priedu.

Jei krautuvo reikia keliose vietose, 1190e galima lengvai transportuoti su 3,5 t priekaba. Su naujuoju 1190e Weidemann taip pat siūlo versiją su kabina, tad mašina gali būti naudojama ištisus metus.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...