Menu




JCB pristato naują Fastrac iCON

Technikos naujienos 06.05.2022   

JCB pristato naują Fastrac iCON


JCB pristato Fastrac 4000 ir 8000 serijų traktorius su visiškai nauja elektronine valdymo sistema, užtikrinančia aukštesnį našumo ir patogumo lygį.

Naujoji Fastrac iCON operatoriaus aplinka turi tris pagrindines funkcijas:

iCONFIGURE – valdymas, kurį galima pritaikyti kiekvienam operatoriui

iCONNECT – integruota tiksliojo ūkininkavimo technologija

iCONTROL – nauja programine įranga pagrįstas veikimas 

Fastrac traktoriai (175–348 AG) dabar aprūpinti naujuoju iCON porankiu ir 12 colių jutikliniu ekranu, kuris suteikia didesnio lankstumo išdėstant mašinos valdymo ir operatoriaus informaciją. Be to, traktoriuose įdiegta nauja transmisijos valdymo strategija, užtikrinanti maksimalų operatoriaus komfortą ir efektyvumą. Porankyje įrengtos naujos valdymo svirtys: ergonomiška pagrindinė svirtis su programuojamais klavišais ir papildoma antroji svirtis, skirta krautuvui valdyti arba ISOBUS funkcijoms.

Traktoriai taip pat gali būti su visiškai integruotu ISOBUS, tiksliu JCB GPS valdymu ir padargų valdymo programomis, kurios sumažina papildomų ekranų poreikį. Skirtingi valdymo režimai gali būti aktyvuojami tiesiog bakstelėjus vieną iš valdiklių. Išskyrus naują valdymo sistemą, tiek 4000, tiek 8000 serijos Fastrac traktoriai išlieka beveik tokie patys kaip ir anksčiau, tik su tam tikrais patobulinimais, daugiausia susijusiais su operatoriaus patogumu, pavyzdžiui, nauju automatiniu klimato kontrolės kondicionieriumi su saulės intensyvumo ir temperatūros matavimu.

„Šiuo svarbiu JCB Fastrac projektu mes siekėmė trijų pagrindinių tikslų: sukurti operatoriaus poreikius atitinkančią valdymo sistemą; integruoti elektronines technologijas, tokias kaip ISOBUS ir GPS navigscija; nustatyti naujus Fastrac siūlomus operatoriaus valdymo ir vairavimo komforto standartus“, - sako JCB Agriculture generalinis direktorius John‘as Smith‘as.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...