Menu




Nauji Alliance Agri Star II padangų dydžiai

Technikos naujienos 15.03.2022   

Nauji Alliance Agri Star II padangų dydžiai


Alliance Agri Star II radialinių traktorių padangų asortimentas buvo papildytas 12 naujų dydžių, taip dar labiau išplečiant nemažą jų pasiūlą. Padangas jau galima užsisakyti per YOHT platinimo tinklą visoje Europoje. 

70 serijos Agri Star II naujų dydžių padangos – 240/70 R16, 360/70 R28, 520/70 R30, 260/70 R20, 580/70 R42; 85 serija pasipildė šiais naujais dydžiais – 250/85 R24, 280/85 R20, 320/85 R34, 420/80 R46; o 90–95 serija – 210/95 R16, 320/90 R42 ir 420/90 R30.

„Labai didžiuojamės matydami, kad klientai įvairiose šalyse, pavyzdžiui, Ispanijoje, Italijoje, Olandijoje, Prancūzijoje ir Rusijoje, vertina Agri Star II serijos padangas, o mūsų inžinieriai ir platinimo partneriai sulaukė labai teigiamų atsiliepimų“, – sako Angelo Noronha, Yokohama Off-Highway Tires Europos padalinio prezidentas.

Pasak jo, Alliance Agri Star II išsiskiria našumu, didesniu sukibimu, ilgaamžiškumu, puikiu kainos ir kokybės santykiu. „Tai, kad Alliance ir ypač Agri Star II padangų kokybė ir našumas sulaukia vis daugiau pripažinimo, mus labai motyvuoja. Tai atspindi klientų iš įvairių rinkų atsiliepimai, – pabrėžia Angelo Noronha, pateikdamas kelis pavyzdžius. – Sulaukėme komentarų iš Prancūzijos apie gerą balansą tarp sukibimo ir dirvožemio išsaugojimo, efektyvumo ir kokybės, našumo ir komforto lygio, kuris, kaip pranešama, prilygsta brangesnių prekių ženklų padangų lygiui. Tai tik įrodo palankų mūsų produkcijos kainos ir kokybės santykį. Klientai iš Italijos gerai įvertino didesnį sukibimą, galingesnę trauką ir didesnį stabilumą lauke net ir tada, kai dirvožemis yra drėgnas. Taip pat jie patenkinti savaiminio išsivalymo savybėmis, kurios, kaip pranešama, aiškiai viršijo anksčiau naudotų prekių ženklų padangų charakteristikas. Dar vienas pavyzdys – iš Ispanijos klientų gauti atsiliepimai apie puikią patirtį, naudojant Alliance prekės ženklo ir ypač Agri Star II padangas. Todėl šios padangos buvo rekomenduotos ir kitiems ūkininkams. Ir, žinoma, nepamirškime, kad Agri Star ll buvo nominuota prestižiniam Ispanijos „Premios Hevea“ apdovanojimui „Geriausia žemės ūkio padanga“.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...