Menu




Atnaujintos sudėties ExxonMobil alyvos

Naujienos 21.02.2022   

Atnaujintos sudėties ExxonMobil alyvos


ExxonMobil atnaujino dviejų komercinių transporto priemonių Mobil Delvac prekinio ženklo variklių alyvų sudėtis. Taip pat atnaujinta universalių traktorių transmisijų alyvų gama.

Mobil Delvac MX ESP 15W-40 ir Mobil Delvac MX ESP 10W-30 nuo šiol suteikia geresnę apsaugą atitinkančią, griežčiausius šių dienų pažangiausių variklių technologijų reikalavimus.

Kodėl nauja sudėtis? 

Amerikos Naftos Institutas (API) nustatė naujus standartus naujos kartos sunkiasvorių transporto priemonių dyzelinių variklių alyvoms. Pagal PC-11 projektą, nauji JAV reglamentai - CK-4 ir FA-4 – reikalauja griežtesnių bandymų siekiant užtikrinti, kad sunkiasvorių transporto priemonių variklių alyvos atitiktų aukštus veiksmingumo reikalavimus eksploatuojant jas aukštesnėje temperatūroje, aukštesniame slėgyje bei naudojant naujas metalų technologijas.

ExxonMobil naujos sudėties produktai nulėmė, kad alyvos patikimiau apsaugo variklius, sumažina neplanuotų transporto priemonių prastovų skaičių bei su tuo susijusias išlaidas.

Veiksmingų savybių nauda, kurios galima tikėtis iš naujos sudėties Mobil Delvac MX ESP 15W-40 ir Mobil Delvac MX ESP 10W-30 alyvų, viršijančių API CK-4 reikalavimus, apima: 

• Lėtesnė oksidacija padeda išlaikyti optimalų alyvos klampumą ir sumažinti nuosėdų, apnašų ir purvo kiekį variklyje;

• Geresnis atsparumas šlyties apkrovai, kuri sukelia staigų klampumo praradimą, išlaiko alyvos temperatūrinį veikimo diapazoną tinkamoje temperatūroje;

• Pagerinta oro atskyrimo savybė sumažina jo kiekį alyvoje, bei variklio dėvėjimąsi.

Atnaujintos alyvos yra patvirtintos pagal naujausias Volvo specifikacijas (VDS-4.5) ir Renault vilkikų reikalavimus (RLD-3), o taip pat kitų pagrindinių originalios įrangos gamintojų įskaitant Mercedes-Benz, MAN, Deutz, Caterpillar, Cummins ir Isuzu.

ExxonMobil taip pat atnaujino savo universalių traktorių transmisijų alyvų gamą.

Naujos kartos Mobilfluid 428 alyva suteikia naujas naudingas veiksmingumo savybes žemės ūkio ir specialios technikos naudotojams ir keičia prieš tai populiarias alyvas Mobilfluid 426 ir Mobilfluid 424.

ExxonMobil tęsdama savo tepimo produktų gamos atnaujinimą, sukūrė naują originalią UTTO tipo alyvą skirtą naudoti transmisijose, taip pat, ir su „šlapiais“ stabdžiais, ir hidraulinėse sistemose. Šios alyvos sudėtyje yra panaudota EHC (II+ grupės) bazinė alyva užtikrinanti geresnę elementų apsaugą bei ilgaamžiškumą.

Prognozuojama, kad, naudojant Mobilfluid 428 alyvą, sumažės degalų suvartojimas, padidės darbo našumas bei pailgės jos veikimo intervalai. Ši alyva atitinka SAE 10W-30 klampumo klasę, yra patvirtinta ZF, Volvo, GIMA Massey Ferguson bei viršija John Deere, Claas, AGCO, Valtra, New Holland ir daugelio kitų originalios įrangos gamintojų techninius reikalavimus.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Neseniai pristatytas naujasis CASE IH traktorių flagmanas Qu...

Naujienos

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Štai ir sulaukėme 25-tojo Pofi Lietuva numerio. Pirmojo šiai...

Naujienos

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Jei turite keturratį ir turite problemų su akmenimis, Stonel...