Menu




Jungtis didesniam Krone žoliapjovių pločiui pasiekti

Technikos naujienos 31.01.2022   

Jungtis didesniam Krone žoliapjovių pločiui pasiekti


Vokietijos kompanija Krone pristato specialų EasyCut TC Connect mašinų sujungimo rėmą, skirtą Australijos ir Amerikos ūkininkams, kurie jį naudoja dviem prikabinamoms žoliapjovėms prijungti prie to paties traktoriaus. 

Naujasis EasyCut TC Connect sujungimo rėmas buvo sukurtas prikabinamoms EasyCut TC 400 ir EasyCut TC 500 žoliapjovių modeliams. Agreguojant kartu su priekine Krone žoliapjove, EasyCut TC 500 pjauna didesniu nei 12 m pločiu. Tokia žoliapjovių kombinacija tinka kontroliuojamų technologinių vežių ūkininkavimo sistemoms (CTF).

CTF tampa vis populiaresnė ne tik Australijoje, bet ir Europoje. Kontroliuojamos technologinės vėžės reiškia, kad visos mašinos važiuoja tomis pačiomis ratų vėžėmis, kad būtų geriau apsaugotas vertingas dirvožemis ir sumažintas dirvų tankinima visame plote. Ši sistema ypač naudinga jautriems augalams, tokiems kaip liucernos.

EasyCut TC Connect leidžia ūkininkams pjauti net iki 13,08 m pločiu. EasyCut TC Connect gali sujungti įvairias mašinas nepakenkiant jų funkcionalumui. Pavyzdžiui, Australijos ir Amerikos ūkininkai priekyje montuojamą EasyCut F 400 CV Fold dažnai naudoja kartu su dviem EasyCut TC 400 galinėmis žoliapjovėmis, formuojant tris vienodas pradalges.

Kiekvienas kombinaciją sudarantis žoliapjovių modelis taip pat gali veikti kaip atskira mašina. Šioje konfigūracijoje TC Connect užtikrina maksimalų lankstumą ir produktyvumą įvairiomis sąlygomis bei prisitaikymą augant gamybai.

TC Connect kol kas dar nebus galimas įsigyti Europoje, tačiau CTF populiarumas auga, todėl nenustebtume, kai per ateinančius kelerius metus ši įranga bus prieinama ir Europoje.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...