Menu




Agritechnica 2022: kas dalyvauja, o kas ne?

Naujienos 15.11.2021   

Agritechnica 2022: kas dalyvauja, o kas ne?


Liūdna naujiena tiems, kurie kitais metais planuoja aplankyti JCB ir John Deere ekspozicijas populiarioje Vokietijos vasario mėnesį organizuojamoje žemės ūkio technikos ir technologijų parodoje Agritechnica. Abi kompanijos nusprendė nedalyvauti perkeltame renginyje Hanoveryje. Tačiau yra ir gerų naujienų: visi kiti pagrindiniai traktorių prekės ženklai, tokie kaip Case IH, Claas, Fendt, Kubota, Massey Ferguson, Valtra ir New Holland, ten bus.

Šių metų vasarį John Deere išplatino pranešimą spaudai, kuriame paskelbė, kad dėl pandemijos pasitraukia iš visų žemės ūkio technikos parodų. Taip pat svarbiausio renginio Agritechnica 2021, kuri tuo metu dar buvo planuota  lapkričio mėnesį ir turėjo prasidėti šį savaitgalį. Deja, parodos organizatorius DLG (Vokietijos žemės ūkio draugija) kovo pabaigoje renginį atidėjo keturiems mėnesiams.

Naujos Agritechnica 2022 datos (2022 m. vasario 27 d. iki kovo 5 d.) ne visiems patinka ir dėl prasidėsiančio sezono, ir dėl nepalankaus laiko priimti sprendimus investuoti. Parodos dalyvių spaudimas yra ta priežastis, dėl kurios Prancūzijos SIMA paroda persikėlė iš tradicinio vasario/kovo laikotarpio į lapkritį (2022 m. 6–10 d.), pastarojo renginio datos beveik sutampa su Italijos EIMA šou (2022 m. lapkričio 9–13 d.).

Pandemijos nulemti kelionių apribojimai ir toliau išlieka, tad lankytojų skaičius greičiausiai bus mažesnis nei 450 000, kuris buvo viršytas Agritechnica 2019. 

DLG tikisi, kad parodoje Agritechnica 2022 dalyvaus maždaug 2 000 dalyvių (2 820 - 2019 m.). Jų ekspozicijos užpildys 21 paviljoną (23 - 2019 m.), užims  378 000 m² (390 000 m² - 2019 m.) plotą. Nors jokių ankstesnių parodų rekordai nebus sumušti, tačiau renginys išties bus didelis. 

Gaila, kad JCB ir John Deere nebus, bet parodoje bus ir kitų gamintojų traktorių, kuriuos verta pamatyti. Dabartiniame parodos dalyvių sąraše yra AGCO (Fendt, Massey Ferguson ir Valtra) 20 paviljone, Deutz Fahr rasite 4 paviljone, Argo Tractors (McCormick ir Landini) 7, CNH Industrial (Case IH, New Holland ir Steyr) 3 ir Kubota 5 paviljonuose. 

Claas taip pat dalyvaus, bet ne įprastame 13 paviljone. Vietoj to, kompanija užsakė keturis Expo paviljonus parodos aikštelių viduryje. Rostselmash užims savo įprastą tribūną 9 paviljone, tačiau dalyvių sąraše nėra Čekijos Zetor ir Baltarusijos MTZ. 

Agritechnica 2022 ištikimi prekės ženklai – Amazone, Grimme, Horsch, Kuhn, Krone, Kverneland, Lemken, Pöttinger ir Väderstad.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Neseniai pristatytas naujasis CASE IH traktorių flagmanas Qu...

Naujienos

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Štai ir sulaukėme 25-tojo Pofi Lietuva numerio. Pirmojo šiai...

Naujienos

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Jei turite keturratį ir turite problemų su akmenimis, Stonel...