Menu




Agricon plečia veiklos geografiją

Įvykiai 08.10.2021   

Agricon plečia veiklos geografiją


Specializuotas tiksliojo ūkininkavimo  sistemų ir technologijų gamintojas Agricon turi naują partnerį Rytų Europoje. Naujai įkurta įmonė plėtos veiklą Čekijoje ir Slovakijoje.

Agricon Czechia-Slovakia s.r.o., įsikūrusi Serede, į rytus nuo Bratislavos (Slovakija), užsiims išskirtinai tik Čekijos ir Slovakijos rinkomis.

Agricon vykdantysis direktorius Hermann‘as Leithold‘as (kairėje) ir Peer‘is Leithold‘as (dešinėje) sveikina naujai įkurtos Agricon Czechia-Slovakia s.r.o. generalinį direktorių Roman‘ą Vido

Po to, kai 2010 m. Agricon įžengė į Baltijos šalių rinką, sekė Vengrija, Rumunija, Ukraina, Lenkija ir neseniai Serbija bei Kroatija. Sprendimas plėstis Rytų Europos šalyse buvo neatsitiktinis: didelių plotų ūkiuose itin išaugo tiksliųjų, sąnaudas taupančių technologijų poreikis. Kompanijos įsitikinimu, būti arčiau klientų – vienas iš sėkmę lemiančių veiksnių, diegiant tikslaus ūkininkavimo sprendimus.

Naujas verslo partneris Slovakijoje ir Čekijoje kompanijai reiškia mažesnį atstumą iki klientų ir jokių kalbos barjerų.

Šeimos įmonė Agricon įkurta 1997 m. Jos specializacija – tiksliosios, išmaniosios, skaitmeninės žemės ūkio technologijos. Kompanija tiekia ir diegia reikiamą techninę infrastruktūrą, kuria visą duomenų valdymo sistemą, apmoko ūkių darbuotojus agronomijos, technikos ir duomenų valdymo klausimais.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...