Menu




Pöttinger sėjamųjų gamos naujovė - Aerosem VT

Technikos naujienos 06.10.2021   

Pöttinger sėjamųjų gamos  naujovė - Aerosem VT


Naujoji Austrijos kompanijos Pöttinger pneumatinė sėjamoji Aerosem VT 5000 DD, anot gamintojo, tausoja dirvožemį, yra kompaktiška ir manevringa. Nepriklausomai nuo mašinos darbinio pločio ir ūkyje naudojamo purkštuvo, sėjamąją galima pritaikyti prie skirtingų purkštuvų pločių, naudojant išmaniąją sėklų dozavimo sistemą IDS. 

Aerosem VT sėjamosios darbinis plotis – 5,0 m. Mašina komplektuojama su prieš tankinimo volą įrengtu rotoriniu kultivatoriumi Lion 103 C. Tankinimo volas sudarytas iš plačių ir aukštų padangų, kurios sumažina mašinos slėgimą į dirvą ir palengvina mašinos važiavimą bet kokiame dirvožemyje.

Dėl savo konstrukcijos mašina yra kompaktiška ir labai manevringa ne tik galulaukėse, bet ir siauruose keliuose. Pöttinger Aerosem VT turėtų būti agreguojama su ne

Sėjamojoje įrengtas visiškai naujas net 2800 l talpos dvigubas, per pusę padalytas bunkeris. Tuo pačiu metu galima sėti ir kartu su sėkla įterpti trąšas arba vienu metu sėti dvi skirtingas kultūras. Išsėjimo ritės gali būti reguliuojamos ir nustatinėjamos, nepriklausomai viena nuo kitos.

Visa tai užtikrina tikslų sėklos srautą, neatsižvelgiant į jos kokybę ir sėjos sąlygas. Sėjamoji aprūpinta dviguba sėjos diskų išsėjimo sistema, kuri dėl savo vienodo ilgio noragų spaudimą išlaiko vienodą per visos mašinos plotį. Tai garantuoja vienodą sėklos įterpimo gylį, vienodą tolimesnį augalų dygimą, šaknijimąsi, augimą ir subrendimą. Sėjos mechanizmo spaudimas į dirvą reguliuojamas iki 60 kg slėgiu.

Remiantis gamintojo deklaracija, Aerosem VT sėjamąjai reikia nuo 200 AG traktoriaus. Galios poreikis priklauso nuo dirbimo gylio, reljefo, dirvožemio struktūros ir kitų veiksnių.

Pöttinger Aerosem VT sėjamosios jau prekyboje.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...