Menu




Pirmieji Horsch pakabinami purkštuvai – nedideliems ūkiams

Technikos naujienos 20.09.2021   

Pirmieji Horsch pakabinami purkštuvai – nedideliems ūkiams


Iki šiol Vokietijos kompanija Horsch prikabinamus ir savaeigius purkštuvus orientavo į stambius ūkius. Dabar ir nedidelių ūkių šeimininkai įmonės asortimente gali išsirinkti ūkiui tinakmą purškimo mašiną. 

Horsch toliau sėkmingai plečia siūlomos produkcijos įvairovę. Šį kartą produktų paletę augalų apsaugos segmente papildė naujas produktas – pakabinamas Horsch Leeb CS purkštuvas, kuris pirmiausia sudomins tuos ūkininkus, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių savo laukuose negali panaudoti prikabinamų ar savaeigių purkštuvų. 

Leeb CS modeliuose bus panaudotos visos gerai žinomos ir pripažintos technologijos, taikomos prikabinamuose bei savaeigiuose purkštuvuose. Leeb CS (Compact Sprayer – kompaktiškas purkštuvas) atitinka savo pavadinimą: jis kompaktiškas ir manevringas, todėl puikiai dirbs nedideliuose laukuose su sudėtingu reljefu.

Kaip ir kituose Leeb purkštuvuose, Leeb CS modeliuose montuojama Boom Control sijų kontrolės sistema, kuri leidžia kopijuoti dirvos paviršių, net ir esant sudėtingoms darbinėms sąlygoms bei dideliam darbiniam greičiui. Taip pat šiame purkštuve bus įdiegtos ir kitos gerai žinomos sistemos, pavyzdžiui, CCS Pro (kai pagrindinis rezervuaras plaunamas dar darbo metu ), bei skirtingi purkštukų išdėstymo variantai. Purkštukų išdėstymas kas 25 cm taip pat galimas ir šiame naujame modelyje.

Didžiausia rezervuaro talpa darbiniam mišiniui siekia 2 200 litrų, o svorio centras yra arti traktoriaus, todėl Leeb CS modeliuose galima naudoti ir labai didelio darbinio pločio sijas  nuo 18 iki 30 metrų pločio ).

Horsch kompanijos moto – greičiau, paprasčiau, patikimiau. Leeb CS modelis puikiai tenkina visus šiuos reikalavimus, kadangi visi nustatymai bei purkštuvo valdymas yra patogus su purkštuvu dirbančiam operatoriui. Mašinai prikabinti prie traktoriaus naudojamas specialiai sukonstruotas trikampis rėmas. Leeb CS modeliuose sumontuota autonominė hidraulinė sistema. Mašinos valdymui naudojami jutikliniai terminalai, kaip ir Horsch Leeb LT/GS modeliuose.

Naujieji CS modeliai komplektuojami su 1 400, 1 800 bei 2 200 litrų talpos rezervuarais. Ateityje planuojama, kad bus siūlomi ir papildomi rezervuarai, montuojami ant traktoriaus priekinės pakabos, kad našumas būtų dar didesnis.

Prekyba naujaisiais Leeb CS Europoje numatyta nuo kitų metų pavasario.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...