Menu




Pöttinger Impress 3000 presų atnaujinimai ne tik išorėje

Technikos naujienos 16.09.2021   

Pöttinger Impress 3000 presų atnaujinimai ne tik išorėje


Naujas dizainas ir pakeistas vardas - ne vieninteliai Austrijos kompanijoje Pöttinger gaminamų ritinių presų atnaujinimai. Gamintojas įdiegė nemažai naujų sprendimų ir išplėtė pasirenkamos įrangos sąrašą.

Atnaujintoje gamoje - du fiksuotos kameros modeliai 3130 F Master arba Impress 3130 F Pro ir trys kintamos kameros modeliai. Modeliai 3160 ir 3190 galimi V versijų be smulkinimo sistemos. V Master aprūpinti 16 dvipusių vartomų peilių, Pro modeliuose jų 32, pastaruosiuose tai pat įrengta apkrovai jautri sistema, ISO-bus ir galybė automatinių funkcijų, kurios palengvina operatoriaus darbą bei padeda išvengti brangiai kainuojančių ir nepageidaujamų operatoriaus klaidų.

Seriją vainikuoja trys presų–vyniotuvų modeliai. Pastovios kameros 3130 FC Pro presuoja 1,30 m skersmens ritinius, kintamos kameros 3160 VC Pro - iki 1,55 m, o kintamos kameros  3190 VC Pro - iki 1,85 m. 

V kintamos kameros presai su iki 20 % padidintu presavimo slėgiu, todėl presuojami tankesni ir sunkesni ritiniai, tad taupomas tinklelis, plėvele, mažesnės ir transportavimo bei saugojimo išlaidos. 

Pasirinktinai gamintojas siūlo tinklelio ar plėvelės užkėlimo įrenginį, kuris padeda greičiau ir patogiau pakeisti presavimo medžiagos ritinį. Pro serijos presai galimi su papildomais užsakomais  LED žibintų paketais. Galios tiekimo veleno sūkiai iki 1000 min.-1 Papildomi komplektacijos pasirinkimai - suslėgto oro žarna su pistoletu, skirta presui išvalyti, masės drėgnio jutikliai ir naujų matmenų padangos, kurios sumažina slėgimą į dirvos paviršių bei padeda apsaugoti žolynus.

Modernizuoti Pro serijos presai aprūpinti ir nauju Pöttinger ISO-bus terminalu Power Control 3.0, su kuriuo kuris funkcijos pasirenkamos spaudžiant mygtukus, o nustatymams ir parametrų pakeitimams naudojamas 5 colių lietimui jautrus ekranas.

Patobulinta ritinio apvyniojimas plėvele sistema, ritinį pradeda sukti prieš ir po apvyniojimo proceso, taip mažinami rišimo medžiagos nuostoliai bei išvengiama plėvelės plevėsavimo, baigus vyniojimo procesą. Naujokai aprūpinti presavimo medžiagos talpyklomis, kuriose telpa 16 plėveles ritinėlių arba 12 plėvelės ir du rišimo medžiagos ritiniai. Talpyklos apsaugo presavimo bei vyniojimo medžiagą nuo UV spindulių, dulkių bei drėgmės.

Apie artėjančius tepimo intervalus operatorius bus įspėjami terminale. Tai padės operatoriui nepamiršti sutepti mašinos rankiniu būdu arba keisti tepimo parametrus automatizuotose tepimo sistemose. 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...