Menu




Virtualiame „Born To Farm“ renginyje - Massey Ferguson naujienų septynetukas

Įvykiai 06.09.2021   

Virtualiame  „Born To Farm“ renginyje - Massey Ferguson naujienų septynetukas


Praėjusią savaitę AGCO korporacijai priklausantis prekės  ženklas Massey Ferguson okupavo internetinę erdvę. Per trijų virtualių renginių ciklą pristatytos 7 naujos išmaniąsios mašinos ir skaitmeninės paslaugos. Anot gamintojo, renginio pavadinimas atspindii jo esmę - pristatyti Massey Ferguson naujoves ir inovacijas tiems, kurie gimę ūkininkauti.

 „Džiaugiamės galėdami priimti tiek daug žiūrovų mūsų surengtoje ūkininkavimo šventėje, skirtoje tiems, kurie gimė ūkininkauti visame pasaulyje, tiems, kurie nesustoja ne todėl, kad pavargo, o todėl, kad baigė darbą. Mums labai ypatinga diena, pristatome 7 naujas „Born to Farm" išmaniąsias mašinas ir skaitmenines paslaugas, suprojektuotas ir sukurtas kartu su ūkininkais - ir jiems , - Thierry Lhotte, "Massey Ferguson" viceprezidentas ir vykdomasis direktorius Europoje ir Artimuosiuose Rytuose. - Massey Ferguson visada buvo šeimos įmonė, aistringai siekianti padėti kitiems šeimos verslininkams, taip pat ir ūkininkams bei prekybininakms".

Massey Ferguson naujos išmaniosios mašinos ir skaitmeninės paslaugos pristatytos renginyje „Born to Farm“: 

- Naujieji Massey Ferguson 6S serijos traktoriai - kompaktiški, lengvi ir manevringi, tai universalūs su 4 cl. varikliais, nuo 135 iki 200 AG (su EPM) traktoriai .

- Naujieji Massey Ferguson 7S serijos traktoriai - stabilūs, galingi, tikslūs ir patikimi, 6 cilindrų variklio galia nuo 155 iki 220 AG (su EPM).

- Nauji Massey Ferguson 8S serijos modeliai - nuo šiol iki 305 AG, pridėjus naują Dyna-VT transmisiją, tai yra geriausio galios ir svorio santykio mašina.

- Naujoji MF TH teleskopinių krautuvų serija -  visa koncentracija į darbo tikslumą, ergonomiką ir komfortą.

- Nauja MF E-Loader funkcija - nauja automatinio valdymo funkcija, padedanti padidinti krovos efektyvumą, tikslumą, našumą ir saugumą.

- Massey Ferguson pasiūlė ir kelis ūkininkavimo tvarumo problemų sprendimus:

• Naujoji Massey Ferguson Connect telemetrija ir Monitoring Centre, maksimaliai padidinanti veikimo trukmę;

• Naujieji tiksliojo ūkininkavimo ir skaitmeninio ūkininkavimo paketai, mažinantys poveikį aplinkai ir didinantys našumą.

Šiuo naujienų prsitatymu Massey Ferguson laikosi savo pažado, kad pagal 2017 m. pristatytą planą „MF Growing Together 5" bus pradėtas masinis visos linijos produktų atnaujinimas. 

„Štai ir jie! Visiškai naujos Massey Ferguson paprastos ir patikimos mašinos dabar yra realybė. Ir iš tikrųjų nuo 2019 m. iki šių metų pabaigos bus atnaujinta 90 proc. visos mūsų produktų linijos", - sakė Thierry Lhotte.

Technikos atnaujinimo programoje pagrindinis dėmesys - ūkininko poreikiai. „Ūkininkai mums nuolat kartoja, kad nori visiškai individualizuotos patirties su mumis: jų individualius poreikius atitinkančių mašinų ir paslaugų, glaudžių santykių su savo atstovu ir tiesioginės prieigos prie prekės ženklo, galiausiai, bet ne mažiau svarbu, kad jie nori pragmatiškų naujovių ir technologijų, kurios palengvintų ūkininkavimą ir padarytų jį pelningesnį, - sakė Francesco Murro, Massey Ferguson pasaulinės rinkodaros, pardavimų skatinimo ir produktų partnerystės viceprezidentas. - Ūkininkai yra visko, ką darome, centre, tačiau visi ūkininkai yra skirtingi. Visų ūkių poreikiai skirtingi, todėl jiems reikia produktų ir paslaugų, pritaikytų jų verslui".

Sekite mūsų naujienas, kuriose pristatysime Massey Ferguson naujoves išsamiau.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...