Menu




Atnaujintuose savaeigiuose John Deere pašarų smulkintuvuose – ne tik nauji varikliai

Technikos naujienos 24.08.2021   

Atnaujintuose savaeigiuose John Deere pašarų smulkintuvuose – ne tik nauji varikliai


Naujos kartos John Deer 9500 ir 9600 savaeigiai pašarų smulkintuvai gavo naujus 18 l darbinio tūrio 6 cl. variklius, atitinkamai 700 ir 750 AG pejėgumų, esant 1 800 aps./min. vardiniams sūkiams. Varikliai atitinka Etapo V deginių emisijų reikalavimus, kuriuos pavyko pasiekti  be kietųjų dalelių filtro.

JD18X variklis su HarvestMotion Plus suteikia daugiau sukimo momento ir galios tuo metu, kai apsisukimai sumažėja žemiau 1 450 aps./min., galia padidėja iki 766 AG 9500 ir 787 AG 9600 (esant 1350 aps./min.).

John Deer 9500 ir 9600 savaeigiai pašarų smulkintuvai buvo modernizuoti ne tik pakeičiant variklius. Abu modeliai yra platesni, su platesniu 850 mm smulkinimo būgnu, sustiprinta smulkinimo mechanizmo pavara, nauja ilgesne iškrovimo sraige ir kitais atnaujinimais.

Abu modeliai gali būti aprūpinti visomis John Deere tikslaus ūkininkavimo sistemomis, t.y. HarvestLab 3000 NIR (artimųjų infraraudonųjų spindulių laboratorija) jutikliu, kuris realiuju laiku matuoja derlingumą, masės drėgmę, maistingumą, taip pat ir apykaitos energiją. HarvestLab 3000 taip pat leidžia naudotis AutoLOC sistema, kuri automatiškai nustato pjausnių ilgį ir siloso priedų dozavimą eigoje, priklausomai nuo sausųjų medžiagių kiekio masėje. Tą pačią sistemą galima naudoti ir stacionariai, norint analizuoti kaupuose konservuoto siloso kokybę, arba sumontuoti ją srutvežių rezervuare, kad būtų galima keisti organinių trąšų skleidimo normą, atsižvelgiant į jų maistinę vertę.

Kita pasirenkama įranga: AutoTrac automatinis vairavimas, MachineSync mašinų sinchronizavimo sistema, kad šalia važiuojančios priekabos greitis ir padėtis būtų automatiškai derinami su savaeigio pašarų smulkintuvo greičiu. Naudojant RowSense jutiklio duomenimis pagrįstą valdymą, mašina gali automatiškai sekti kukurūzų eilutes, o Active Fill Control leidžia automatiškai tolygiai pripildyti priekabas.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...