Menu




Galiniai traktoriaus krautuvai

Naujienos 19.08.2021   

Galiniai traktoriaus krautuvai


Turkijos gamintojas Novatar teigia, sėmingai plečiantis galinių traktorių krautuvų rinkas. Pasirodo neįprasti krautuvai itin pasiteisina, atliekant ritinių ir didelių maišų krovimo darbus.

Novatar Agricultural Machines įkurta 1979 m. Iš pradžių įmonė gamino žoliapjoves, dabar mašinų gamoje yra visko - nuo plūgų ir kultivatorių iki sėjamųjų, trąšų barstytuvų, žolės derliaus dorojimo technikos ir net purvo barstytuvų.

Tačiau traktoriai su gale montuojamais krautuvais yra patys neįprasčiausi Turkijos gamintojo gaminiai. Novatar Agricultural Machinery technikos importuotojų jau yra Prancūzijoje, Italijoje ir Nyderlanduose. Įmonė intensyviai ieško partnerių ir Jungtinėje Karalystėje bei Airijoje.

Galinių krautuvų gamoje yra ir dvirėmių ir vienrėmių modelių. Gamintojo teigimu vienrėmis (vadinamasis vienos rankos) krautuvas užtikrina geresnį matomumą. Pavyzdžiui  KT-2000 modelis tinkamas 60 AG traktoriams. Jo didžiausia keliamoji galia yra nuo 1,0 t iki 4,0 m (didžiausias iškrovimo aukštis yra 3,0 m), o krautuvas sveria tik 300 kg. Norint pakelti 1,0 t iki 4,2 m aukščio, 390 kg sveriančiam KT-3000 reikia per 65 AG traktoriaus.

Kiek galingesnio modelio KT-5000 didžiausia keliamoji galia yra nuo 1,0 t iki 5,0 m. didžiausias iškrovimo aukštis siekia 4,0 m, o krautuvas sveria 415 kg. Minimalus traktoriaus galingumas yra 75 AG.

Novatar taip pat gamina priekinius krautuvus, tačiau mano, kad galinės versijos kaina kai kuriems ūkininkams yra labiau prieinama. „Be to, traktorių reikia atgabenti į gamyklą, norint sumontuoti priekinį krautuvą, - komentuoja eksporto vadovas Salih Yigit. - Mūsų galiniai traktorių krautuvai yra universalūs ir lengvai pritaikomi visų markių traktoriams“.

Turkijos gamintojas taip pat gamina kranus, skirtus montuoti prie galinės pakabos. Jis gali pakelti 1,0 t trąšų, sėklų ar bulvių maišus iki didžiausio 4,5 m aukščio. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...

Naujienos

Massey Ferguson 9S serija laimėjo prestižinį Red Dot dizaino apdovanojimą

Massey Ferguson 9S serija laimėjo prestižinį Red Dot dizaino apdovanojimą

Massey Ferguson, AGCO korporacijai priklausantis prekės ženk...