Menu




Dar daugiau New Holland technikos susietumo funkcijų

Technikos naujienos 11.08.2021   

Dar daugiau New Holland technikos susietumo funkcijų


Kompanija New Holland toliau plečia technikos skaitmenizaciją ir papildo naujomis susietumo funkcijomis. Nuo šiol New Holland CR, CX7 ir CX8 kombainuose bei FR savaeigiuose pašarų smulkintuvuose integruotos sistemos NutriSense dorojamų pasėlių kokybės analizavimo duomenys bus automatiškai perduodami MyPLM Connect portalą. Maisto medžiagų vizualizacija realiuoju metu bus matomi ir Connect Farm programėlėje.

Skaitmeninės Prancūzijos SIMA 2021 parodoje sidarbo medaliu apdovanotas analizatorius NutriSense renka dorojamų augalų drėgmės, krakmolo, žalių baltymų, ląstelienos (ADF ir NDF), pelenų ir žalių riebalų kiekio duomenis.

„New Holland strategija yra dar labiau išplėsti skaitmeninių technologijų integraciją, kad naudotojai galėtų naudotis visais išmanumo, susietumo galimybėmis ir privalumais. NutriSense sistema yra puikus pavyzdys: ji suteikia ūkininkams išsamius agronominius duomenis, surinktus jų New Holland kombainuose ar savaeigiuose pašarų smulkintuvuose. Tai leis jiems efektyviau panaudoti žaliavas ir nuimti bei realizuoti derlių“, - naujovę komentuoja Eduardo Nicz‘as, PLM produktų rinkodaros pasaulyje vadovas.

NutriSense sistema gali padėti gyvulių augintojui ar rangovui įvairiais ūkininkavimo ar paslaugų teikimo ciklo etapais, pradedant nuo lauko būklės ir derlingumo duomenų kaupimo ir skirting metų analizės. Iš NutriSense pateikiamų duomenų galima daryti išvadas, ar pašarai nėra užteršti žemėmis, drėgmės parametrai leidžia priimt sprendimus dėl pašarų sandėliavimo. Žali baltymai, žali riebalai ir krakmolo kiekis pašaruose leidžia pagerinti pašarų raciono kokybę. 

Augalų baltymų kiekio duomenys gali būti naudingi, apskaičiuojant trąšų normas kitam sezonui, optimizuojant žaliavų naudojimą. Baltymų kiekis grūduose leidžia ūkininkui įvertinti, ar jie labiau tinkami gyvulių pašarams, ar geriu juos parduoti už didesnę kainą. Žinant savo derliaus vertę jau jo nuėmimo metu, galima priimti įvairius su realizacija susijusius sprendimus. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...