Menu




Manitou NewAg XL teleskopinių krautuvų gamoje – naujas flagmanas

Technikos naujienos 14.06.2021   

Manitou NewAg XL teleskopinių krautuvų gamoje – naujas flagmanas


MLT961-160V + L į 9,0 m aukštį gali iškelti 6,0 t svorio krovinį. Tai kol kas galingiausias serijos modelis. Naujokas prisijungia prie praėjusių metų pabaigoje pristatytų MLT841 ir 1041.

Manitou MLT961 įrengtas didelio našumo 156 AG Etapo V deginių emisijų reikalavimus atitinkantis variklis. Gamintojo teigimu ekologiškai švaresnė jėgainė sunaudoja 10 % mažiau degalų, suteikia 10 % daugiau galios ir 50 % daugiau sukimo momento (805 Nm, esant 1 350 min.-1 variklio sūkiams). Hidraulinės sistemos našumas yra 200 l/min.

JSM Autopower funkcija leidžia operatoriui valdyti variklio greitį valdymo svirtele, nenaudojant akseleratoriaus pedalo ar rankinio akseleratoriaus. Variklio blokas sujungtas su bepakope CVT M-Vario Plus transmisija. Tai suteikia mašinai komfortą ir dinamiškumą. Didžiausias Manitou MLT961 ir greitis 40 km/val.

Specialiai naujam modeliui sukurtas naujas 4 500 litrų talpos ir 2,70 m pločio kaušas yra platesnis už mašiną. Manitou sako, kad toks sprendimas neleidžia važiuoti per kraunamą medžiagą, bet ir padeda padidinti našumą. Aukštesnė kabinos padėtis pagerina operatoriaus matomumą, o ant strėlės sumontuota HighView vaizdo kamera leidžia operatoriui matyti priekabos vidų.

Kaip ir MLT841/1041 modeliai, MLT961 galimas keturių komplektiškumo lygių: Classic, Premium, Elite ir Platinum. Teigiama, kad pasirinktinai arba standartiškai Platinum komplektacijoje esanti nauja pneumatinė sėdynė su šildymu ir su išmaniąja pakaba, automatiškai prisitaikančia prie bet kokio dangos paviršiaus, sumažina vibracijas daugiau kaip 50 %, užtikrindama optimalią operatoriaus nugaros apsaugą.

Kabinos vidaus triukšmo lygis yra tik 69 dB. Naujos saugos funkcijos apima apšvietimą po durimis, kuris pagerina matomumą įlipant ir išlipant iš kabinos tamsoje. Yra daugiau daiktadėžių, įskaitant įrankių dėžę po kabina.

NewAg XL lengviau prižiūrėti ne tik dėl geresnės prieigos prie tepimo taškų, bet ir ilgesnių techninės priežiūros intervalų (2 000 mval.). Be adaptyvinės sėdynės, Platinum komplektacijoje galima Comfort Steering System (CSS), vaizdo kameros, automatinė tepimo sistema, EcoStop funkcija ir kita. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...

Technikos naujienos

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Kompanija John Deere atnaujina javų derliaus dorojimo mašinų...