Menu




Valtra G135 toliau skina laurus

Įvykiai 04.05.2021   

Valtra G135 toliau skina laurus


Valtra G135 vėl buvo įvertinta už dizainą - laimėjo IF Design Award apdovanojimą. IF Design Award yra vienas prestižiškiausių pasaulyje dizaino konkursų. 

Pernai pristatyta naujoji Valtra G serija ir toliau skina tarptautinių konkursų laurus. G135 buvo vienintelis traktorius, kuris galėjo būti apdovanotas šių metų IF Design Award konkurse. Komisijos nariai gyrė G135 modelį dėl geriausio bendro komplektacijos paketo savo kategorijoje. Anksčiau Valtra G135 gavo Red Dot Design 2021 apdovanojimą.

„Jei atvirtai, tai, kad Valtra G135 buvo įvertinta net du kartus - stulbinama. Niekada anksčiau ta pati mašina nesugebėjo pelnyti iš karto du apdovanojimus ir Red Dot, ir IF Design Awards konkursuose. Džiugu, kad tai nutiko per Valtra 70-ąsias metines. Neabejotinai yra labai saldi vyšnia ant šventinio torto!“, - laimėjimus komentuoja Kimmo Wihinen‘as, kompanijos Valtra pramoninio dizaino ir vartotojų patirties vadovas.

Komisija vertino G135, kaip ypač novatorišką dizaino srityje, kuris išsiskiria iš minios ir naudingai papildo Valtra prekės ženklą. Valtra G serijos traktorius yra mažas milžinas, kompaktiškas bei universalus traktorius, kurį galima patogiai valdyti,be vargo atliekant užduotis. G serija sujungia kompaktišką dydį su judrumu ir moderniu dizainu. Mašina taip pat yra itin pritaikyta priekinio krautuvo užduotims. Be to, traktoriaus naudojimo paprastumas taip pat gavo daug komisijos narių pagyrų.

„Taip pat džiugina tai, kad konkurso komisija gerai įvertino ne tik sėkmingą ir unikalų G serijos dizainą, bet ir jo funkcionalumą. Galiausiai tai yra darbo mašinos ir mes tikrai daug dėmesio skiriame jų naudojimui gerinti ir darbo efektyvumui didinti. Pavyzdžiui, pažemintas variklio dangtis, siauras priekinis rėmas, didelis panoraminis langas ir lengvai naudojama sąsaja yra ne tik dizaino aspektai. Visa tai prisideda prie judraus, kompaktiško, produktyvaus ir priekiniam krautuvui pritaikyto traktoriaus techninių charakteristikų", - sako K. Wihinen‘as, pabrėždamas visapusišką dizaino svarbą.

Iš karto po to, kai 2020 m. buvo pristatyta, G serija buvo įvertinta geriausio traktoriaus rinkimuose, kuriuose pelnė Geriausio standartinio traktoriaus 2021 titulą. Naujos Valtra G serijos pristatymai Europoje įsibėgėja, o apdovanojimus pelniusį traktorių gali išbandyti Valtra atstovybėse arba virtualiame Valtra salone showroom.valtra.com.

 

 



gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...