Menu




Naujas Amazone Pantera 4504 savaeigis purkštuvas: dar didesnis darbo komfortas ir našumas

Technikos naujienos 27.04.2021   

Naujas Amazone Pantera 4504 savaeigis purkštuvas: dar didesnis darbo komfortas ir našumas


Vokietijos kompanija Amazone pristato naujos kartos savaeigių purkštuvų seriją Pantera 4504. Gamintojo tvirtinimu, naujos kartos mašina atitinka aukščiausius tikslaus augalų apsaugos priemonių išpurškimo ir naudojimosi paprastumo standartus.

Modifikuotas purškiamojo skysčio kontūras, operatoriaus darbo aplinkos pakeitimai ir patogesnė mašinos priežiūra suteikia didelę pridėtinę vertę.

Naujoje Pantera 4504 serijoje pagrindinis dėmesys skirtas darbo našumo didinimui ir operatoriaus krūvio mažinimui. Visiškai naujas valdymo terminalas SmartCenter ir operatoriaus stotis įrengta kairėje purkštuvo pusėje po apsauginiu gaubtu. Čia taip pat yra naujas 60 litrų talpos indukcinis chemikalų miltelių ir granulių rezervuaras.

SmartCenter gali pasiūlyti sprendimą kiekvienam kliento poreikiui patenkinti: nuo paprasto ir išmanaus Comfort-Pack su TwinTerminal 3.0 iki Comfort-Pack plus - maksimaliam operatoriaus darbo patogumui užtikrinti. Naudojant Comfort-Pack plus, operatorius vietoj valdymo mygtukų visiems nustatymas atlikti naudoja TwinTerminal 7.0 jutiklinį ekraną. Tereikia pasirinkti norimą funkciją, o purkštuvas automatiškai sureguliuoja reikalingus parametrus. Purkštuvo cheminių medžiagų tirpalo bakas ir švaraus vandens rezervuaras pripildomi iki reikiamo lygio. Automatinio valymo programą galima aktyvuoti vieno mygtuko paspaudimu.

Naujas lengvai pasiekiamas degalų bakas talpina iki 290 litrų. 20 litrų DEF bakas yra šalia jo.

Naujasis AmaDrive 7.0 terminalas dabar integruotas į ergonomiško dizaino porankį. 7 colių spalvotame ekrane galima aiškiai matyti ir intuityviai valdyti visas savaeigės mašinos darbo funkcijas.

8 colių AmaTron 4 ir 12,1 colių AmaPad 2 terminalai gali būti naudojami purkštuvo valdymui per ISO-Bus. Abiejuose terminaluose yra daugialypis spalvotas ekranas. Dėl praktiško MiniView išdėstymo naudotis juo ypač patogu.

Kaip ir pridera, naujojo purkštuvo sijos dėl įdiegtų švytavimų slopinimo sistemų (ContourControl, SwingStop) išlaiko itin tikslų atstumą iki pasėlio, net ir esant 40 m darbiniam pločiui ir darbiniam greičiui. Be to, AmaSelect elektrinis individualių purkštukų valdymas leidžia pasiekti aukščiausią tikslumo lygį.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...