Menu




Prasidėjo pirmoji pasaulyje skaitmeninė žemės ūkio technikos paroda – YOUNIVERSE

Įvykiai 09.04.2021   

Prasidėjo pirmoji pasaulyje skaitmeninė žemės ūkio technikos paroda – YOUNIVERSE


Nepaprastais laikais reikalingos nepaprastos idėjos ir spendimai. Tokią idėją įgyvendino Case IH, New Holland, Steyr ir kitus prekės ženklus jungianti CNH Industrial. Koncernas kviečia ūkininkus apsilankyti pirmoje skaitmeninėje žemės ūkio technikos parodoje YOUNIVERSE, kuri veiks 2021 m. balandžio 9–18 d.

Sparčiai besikeičiančios epidemiologinės aplinkybės sutrikdė tradicinių žemės ūkio technikos parodų organizavimą. CNH Industrial sukūrė išskirtinai naujovišką būdą, kaip vėl susisiekti ir pabendrauti su verslo partneriais, pasaulio ūkininkais ir plačiąja visuomene. 

YOUNIVERSE – pirmoji skaitmeninė žemės ūkio mašinų paroda, kurioje bus galima ne tik susipažinti su visų po CNH Industrial stogu esančių kompanijų naujovėmis, gauti reikalingos informacijos, pabendrauti su įmonių atstovais, bet taip pat ir virtualiai papramogauti. 

YOUNIVERSE lengvai pasiekiama per interaktyvią svetainę ir visus mobiliuosius įrenginius, leidžiančius palaikyti nuolatinį ryšį.

Kiekvienas CNH Industrial prekės ženklas priims virtualius lankytojus savo ekspozicijose – mini-visatose. Ši intuityvi ir pažangi platforma leis renginio lankytojams patyrinėti kiekvieno iš prekės ženklų „pasaulį“, atrasti produktų asortimentą, sužinoti apie technologines žemės ūkio tendencijas, bendrauti su prekės ženklų specialistais ir netgi „susitikti“ su pramonės ekspertais. 

Per specialius internetinius televizijos kanalus YOUNIVERSE metu bus transliuojami seminarai, interviu su svarbiais pašnekovais – įmonių ekspertais, pirmaujančių žemės ūkio institucijų, tokių kaip CEMA (Europos žemės ūkio mašinų asociacija), DLG (Vokietijos žemės ūkio draugija) ir žemės ūkio maisto produktų pramonės atstovais. Seminarų metu bus gvildenamos žemės ūkio aktualijos, aptariamos kintančių maisto pramonės, agronomijos, naujųjų technologijų ir aplinkos poreikių temos bei rinkų tendencijos.

Case IH didžiausią dėmesį skirs naujausiems savo produktams - Quadtrac AFS Connect ir Puma CVXDrive traktoriams, taip pat Axial-Flow kombainams ir stačiakampių ryšulių presams LB436 HD, kurie bus pristatomi, naudojant specialias 3D programas. 

„YOUNIVERSE yra įdomi koncepcija ir apims platų turinio spektrą, kad pritrauktų plačią auditoriją, todėl mes skatintume visus, su žemės ūkiu susijusius žmones prisijungti ir pažvelgti į virtualų žemės ūkio technikos pasaulį, – sako Ville Mansikkamäki, Case IH Europe viceprezidentas. – Šiais sunkiais laikais dedame visas pastangas, kad išlaikytume ryšį su mūsų technikos pirkėjais ir verslo partneriais. Investicija į šį unikalų įvykį tai ir įrodo“.

Nemokama registracija jau galima – youniverse.cnhindustrial.com.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...