Menu




Valtra traktorių dizainas vėl sulaukė tarptautinio pripažinimo

Naujienos 29.03.2021   

Valtra traktorių dizainas vėl sulaukė tarptautinio pripažinimo


Pernai pristatytos Valtra G serijos atstovas – Valtra G135 –  gavo Red Dot Design 2021 apdovanojimą Red Dot Design produkto dizaino kategorijoje. Tai jau šeštasis Red Dot Design apdovanojimas Suomijos kompanijos Valtra pasiekimų sąraše ir jis parodo, kaip Valtra sėkmės istorija tęsiasi su naujausios, penktosios traktorių kartos gamyba.

„Naujajai G serijai įteiktas Red Dot Design apdovanojimas tikrai teikia vilčių, juolab, kad tai yra pirmasis visiškai naujos kartos Valtra produktas traktorių šeimoje. G serijos traktoriai pernai gavo dar vieną tarptautinį pripažinimą – geriausio traktoriaus rinkimuose pelnė Geriausio standartinio traktoriaus titulą. Vadinasi, mes iš tikrųjų einame teisinga kryptimi. Padėka už apdovanojimą taip pat skiriama visai Valtra darbuotojų komandai, nes kad pagamintume tokį sėkmingą produktą, reikia sklandaus šimtų žmonių bendradarbiavimo“, – įvykį komentuoja Valtra vyriausiasis dizaineris Kimo Vihinenas (Kimmo Wihinen).

Laimėti Red Dot Design apdovanojimui reikia ypatingai geros kokybės produkto, nes atkreipiamas dėmesys ir į dizaino bei projekto kokybę, ir į įdiegtas naujoves. Valtra G serija buvo giriama už išskirtinę kokybę visose šiose srityse.

Red Dot Design apdovanojimas džiaugsmingas dar ir dėl to, kad šiemet švenčiamas Valtra kompanijos veiklos septyniasdešimtmetis. „Apdovanojimas mums daug reiškia, stengiamės žiūrėti į ateitį ir džiugu, kad mūsų pastangos yra įvertinamos. Tiesą sakant, šiais metais pamatysime dar kelis kitus įdomius ir dėmesio vertus naujus produktus“, - prasitaria K. Vihinenas.

Valtra G serija buvo pristatyta 2020 m. rugpjūčio mėnesį ir pelnė Geriausio standartinio traktoriaus 2021 titulą. Valtra G serijos traktorius yra mažas milžinas, kompaktiška universali mašina, kurią galima patogiai valdyti. G serija sujungia kompaktišką dydį su judrumu ir moderniu dizainu. Jis puikiai tinkamas dirbti su priekiniu krautuvu.

Darbą palengvina paprasta ir be trukdžių prieiga prie kabinos per savaime išsivalančius laiptelius, patogi ir erdvi kabina dviem žmonėms, puikus matomumas visomis kryptimis, įskaitant ir stogą. Bendras įstiklinimo plotas siekia net 5,7 m2.

Apie naująjį Valtra G skaitykite čia:

Metų premjera: pristatyta nauja, pirmoji iš V kartos Valtra G serija

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Populiarių VF Alliance padangų traktoriams ir kombainams šeima pasipildė 15 naujų dydžių

Populiarių VF Alliance padangų traktoriams ir kombainams šeima pasipildė 15 naujų dydžių

Yokohama-ATG (Y-ATG) plečia savo pasiūlą 15 naujų dydžių, ta...

Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...