Menu




John Deere finansinius metus pradėjo pelningai

Rinka 15.03.2021   

John Deere finansinius metus pradėjo pelningai


Praėjusiais metais pradėtas kompanijos John Deere restruktūrizavimas pasiteisino: pirmasis finansinių metų veiklos ketvirtis užbaigtas 23 % didesniais pardavimais ir apyvarta. Po gero starto šių finansinių metų prognozės padidintos ir planuojamos 4,6-5,00 mlrd. JAV dolerių lygyje. 

Kompanijos išplatintoje finansinių rodiklių ataskaitoje nurodoma, kad grynosios pajamos padvigubėjo, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Per pirmąjį finansinių metų ketvirtį, kuris baigėsi 2021 m. sausio 31 d. gauta 1,224 mlrd. JAV dolerių grynųjų pajamų, t.y. daugiau kaip du kartus daugiau, palyginti su 2020-ųjų metų pirmojo ketvirčio rezultatu, kuris siekė 517 mln. JAV dolerių.

Pirmojo 2021 m. ketvirčio pardavimai ir grynosios pajamos padidėjo 19 % iki 9,122 mlrd. JAV dolerių. „Kompanijai John Deere 2021-ieji prasidėjo labai optimistiškai ir su dideliu pliusu, - sako Džonas Mėjus (John C. May), John Deere valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius. – Geriems veiklos rezultatams pamatus padėjo ne tik nauja mūsų veiklos strategija, bet ir gerėjančios sąlygos žemės ūkio ir statybų sektoriuose“.

Prognozuojama, kad grynosios Deere & Company pajamos už 2021 m. fiskalinį laikotarpį bus nuo 4,6 iki 5,0 mlrd. JAV dolerių. „Didžiuojamės savo pasiekimais, įgyvendinant naują strategiją, kuri padėjo sukurti labiau sutelktą organizaciją, galinčia veikti operatyviau ir efektyviau, – sako Dž. Mėjus. – Kaip rodo mūsų naujausi rezultatai, šie žingsniai padeda nukreipti įmonės išteklius ir investicijas į tas sritis, kurios daro didžiausią įtaką veiklos pelningumui. Tuo pačiu metu, net ir didindami gamybą bei gerindami teikiamas klientų aptarnavimo paslaugas, atsižvelgiame į nuolatinius iššūkius, susijusius su pasauline pandemija. Dedame daug pastangų, kad apsaugotume savo darbuotojų sveikatą ir gerovę.“

 



Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...