Menu




Steyr traktorių gamos atnaujinimai: Impuls CVT ir Absolut CVT

Technikos naujienos 10.03.2021   

Steyr traktorių gamos atnaujinimai: Impuls CVT ir Absolut CVT


Austrijos kompanija Steyr pristato dvi naujas traktorių serijas, kurios keičia ankstesnius trumpos ir ilgos bazės modelius. Gamintojas pakeitė ne tik traktorių pavadinimą, atnaujinimų  bei pasikeitimų rasite ir konstrukcijoje, ir komplektacijoje, ir dizaine. Naujuosius Impuls CVT ir Absolut CVT Lietuvos žemdirbiams gamintojui atstovaujanti bendrovė SV Technika numačiusi pademonstruoti dar šį pavasarį. 

Prieš tai buvusią Steyr CVT seriją, kurią sudarė 7 modeliai: vadinamos trumposios bazės - 6150 CVT, 6165 CVT, 6175 CVT ir vadinamos ilgosios bazės traktoriai – 6185 CVT, 6200 CVT, 6220 CVT, 6240 CVT, šiandien pakeitė dvi naujos Steyr serijos. 

Trumposios bazės modeliai nuo šiol vadinasi Impuls CVT. Gamą sudaro 3 modeliai: 6150 Impuls CVT, 6165 Impuls CVT, 6175 Impuls CVT. Pirmas skaičius pavadinime reiškia variklio cilindrų skaičių, likę trys skaičiai – vardinę variklio galią, o CVT indikacija nurodo, kad traktorius komplektuojamas tik su bepakope transmisija. Pagrindiniai pasikeitimai tarp CVT ir Impuls CVT serijos yra atnaujintas traktoriaus dizainas, variklis, atitinkantis Etapo V deginių taršos reikalavimus ir dar gausesnė traktoriaus bazinė komplektacija.

Ilgoji bazė nuo šiol vadinasi Absolut CVT ir ją sudaro 4 modeliai: 6185 Absolut CVT, 6200 Absolut CVT, 6220 Absolut CVT, 6240 Absolut CVT. Kaip ir Impuls CVT, pirmas skaičius pavadinime reiškia variklio cilindrų skaičių, likę trys skaičiai – vardinę variklio galią , o CVT nurodo tai, kad traktorius komplektuojamas tik su bepakope transmisija. 

Pasak SV Technika Produktų grupės vadybininko Šarūno Jako, palyginti su ankstesniais Steyr CVT, naujoji Absolut serija yra atnaujinto dizaino, traktoriuose įrengta pneumatinė kabinos amortizacija. „Gerokai gausesnė traktoriaus bazinė komplektacija, pavyzdžiui, įrengta inovatyvi transmisijos valdymo programa, turinti daugiau nei įprastai reguliuojamų parametrų, suteikiančių operatoriui naują ir itin komfortišką vairavimo patirtį“, - atnaujinimus pristato Š. Jakas.

Svarbiausi privalumai

• Erdvi kabina, geras matomumas iš visų pusių.

• Net 20 LED darbinių žibintų, užtikrinančių puikų matomumą nakties metu.

• Pneumatinė kabinos amortizacija.

Unikali S-Control (bepakopė) transmisija, užtikrinanti ne tik puikų našumą, bet ir ekonomiją bei aukščiausią komforto lygį.

• 40 km/val. ECO arba 50 km/val. ECO – pasirinktinai;⠀

• Laiko patikrinti, patikimi FPT varikliai, atitinkantys Etapo V reikalavimus. Tepalų keitimo intervalas – 750 valandų.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...