Menu




Manitou MLT NewAg teleskopiniai krautuvai – iš gamyklos su Alliance 585 padangomis

Naujienos 18.02.2021   

Manitou MLT NewAg teleskopiniai krautuvai – iš gamyklos su Alliance 585 padangomis


Prancūzijos kompanija Manitou oficialiai patvirtino, kad MLT NewAg teleskopiniams krautuvams standartinėje komplektacijoje bus naudojamos Alliance 585 serijos padangos. 460/70R24 dydžio padangos jau tiekiamos MLT NewAg ir NewAg XL krautuvų modeliams.

Alliance 585 padangos nuo šiol naudojamos daugumoje MLT NewAg ir NewAg XL serijų modelių. Šios padangos pasirinktos išaugus paklausai, klientams ieškant padangų, kurios būtų tinkamos naudoti sunkiems darbams ant kietos dangos“, – sako Kamilė Rouvrė( Camille Rouvrais), pasaulinė Manitou MLT produktų vadovė.

Manitou jau yra patvirtino Alliance Tire Group (nuo 2021 m. – Yokohama Off-Highway Tires) metų tiekėju (2019 m.), o pridėjusi dar vieną Alliance padangų grupę prie gamyklos pasirinkimų, užtikrino tvirtą abiejų įmonių partnerystę. 

Alliance 585 padangos pasižymi efektyvumu ir universalumu taip pat, kaip Manitou MLT NewAg teleskopiniai krautuvai. „Matome augantį poreikį mašinoms, kurias būtų galima naudoti įvairioms užduotims ir darbams, t. y., mašinoms, kurios kiekvieną dieną intensyviai naudojamos skirtingoje darbo aplinkoje, atliekant pakrovimo ir iškrovimo darbus, įvairiems ūkio darbams bei kaip kelių transporto priemonės. Todėl reikalingos mašinos, pasižyminčios dideliu universalumu (pvz., kaip teleskopiniai krautuvai), o tokioms mašinoms reikalingos padangos, kurios užtikrintų nepriekaištingą darbą bet kokiomis sąlygomis. Būtent tai garantuoja Alliance 585“, – susitarimą apibendrina Kristofas van Burtas (Kristoff Van der Burght), Yokohama Off-Highway Tires (anksčiau – Alliance Tire Group) OĮG vadovas Europai.

Alliance 585 – vienos iš paklausiausių padangų modelių. Universalios padangos su plieninėmis juostomis tuoj po pristatymo pelnė puikią reputaciją dėl aukščiausio lygio efektyvumo ir našumo. Specialiai teleskopiniams krautuvams, krautuvams su atvirkščiu mechaniniu kaušu ir mažiems krautuvams sukurtų padangų daugiakrypčio rašto blokai padidina kontakto su žeme plotą, tuo pačiu užtikrindami tolygų važiavimą kietais paviršiais ir itin gerą stabilumą vežant aukštus krovinius kalvotomis vietovėmis. Masyvus ir gilus protektoriaus raštas bei optimalus gumos ir ertmės santykis užtikrina patikimą trauką ir sukibimą, efektyvias savaiminio išsivalymo savybes važiuojant bekele ir puikią apsaugą nuo slydimo. Be plieninių juostų padangas nuo pradūrimų, įpjovimų ir protektoriaus pažeidimų aktyviai saugo sutvirtintos šoninės sienelės ir specialūs junginiai, kurie tuo pačiu suteikia optimalų krovinių gabenimo pajėgumą. 

Alliance 585 padangos yra 13 dydžių, tarp kurių yra keli skirti teleskopiniams krautuvams: 460/70R24, 500/70R24, 440/80R24, 400/80R24.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...