Menu




Fendt 942 vejapjovės versija

Reportažas 14.01.2021   

Fendt 942 vejapjovės versija


Kai kurie ūkininkai labai stengiasi savo traktorius padaryti įspūdingesnius ar atrodančius efektingiau. Tačiau kai kurie savo technines fantazijas įgyvendina, keisdami ... vejapjoves. 

Vienas Belgijos ūkininkas ir jo šešiolikmetis sūnus 2 metų Stiga vejapjovei suteikė Fendt 942 traktoriaus išvaizdą. Andy Vandeno Berghe ir jo sūnaus Milano darbo rezultatas džiugina užkietėjusius Fendt traktorių gerbėjus. Belgijos rytų Flandrijos regione mišrų šeimos ūkį valdantys belgai nuo seno dirba su Fendt mašinomis, iš kurių pirmoji – 1965 m. gamybos Farmer 3S. Šiandien ūkyje dirbama su Fendt 104s ir Fendt 308.

Andy ir Milanas ne tik pakeitė vejapjovės spalvą ir užklijavo Fendt lipdukus, bet taip pat pridėjo ir daugiau fendt‘išką išvaizdą suteikiančių detalių.

Nuėmus 240 litrų žolės rinktuvą, prie vejapjovės galima prikabinti mažą priekabą. „Vejapjovė su prikabinta priekaba geriausiai važiuoja kieta danga. Tokį komplektą paprastai naudojame šiaudų ritiniams ir pašarams trims arkliams gabenti“, – pasakoja Andy.

Modelio žymėjimui ūkininkai turi savo paaiškinimą. Iš pradžių jie svarstė vejapjovę pažymėti kaip Fendt 1015 Vario (15 AG Briggs & Stratton 2 cl. variklis), tačiau galiausiai nusprendė, kad traktoriaus-vejapjovės priekis labai panašus į Fendt 942 Vario.



Jums turėtų būti įdomu


Reportažas

Išplėtė dvidešimt kartų

Išplėtė dvidešimt kartų

Vincas Mačiulis – ne tik vienas stambiausių Vilkaviškio rajo...

Reportažas

A. ir V. Gedaminskių žemės ūkio mašinų kiemas nėra baigtinis

A. ir V. Gedaminskių žemės ūkio mašinų kiemas nėra baigtinis

Akmenės rajono Šventupių kaimo žemdirbių Aurelijos ir Viktor...