Menu




Žemės ūkio ir pramoninių padangų rinkoje – naujas pavadinimas

Rinka 06.01.2021   

Žemės ūkio ir pramoninių padangų rinkoje – naujas pavadinimas


Pasaulinėje žemės ūkio ir pramoninių padangų rinkoje atsirado naujas pavadinimas. Nauja Alliance Tire Group, apjungusios Alliance, Galaxy and Primex prekės ženklus, padangų tapatybė – Yokohama Off-Highway padangos (YOHT).

Yokohama Rubber Co. Ltd. prieš ketverius metus įsigijo Alliance Tyre Group (ATG), tačiau praėjusių metų rudenį paskelbė apie savo planus sujungti padangų verslą į vieną vienetą.

YOHT pristatė naują įmonės identitetą ir naują kompanijos logotipą, pagrįstą Yokohama 100 metų palikimu, pabrėždamas išskirtinę jo padėtį visureigių padangų segmente. Nuo 2021 m. sausio 1 d. dabartinio ATG prekės ženklo nebeliks visame pasaulyje. Vizualiniai tapatybės pakeitimai jau atlikti naujoje koncerno svetainėje, Google ir Apple programėlių parduotuvėse.

YOHT bus pasaulinės rinkos žaidėjas, kurio centrai bus Tokijuje, Bostone, Amsterdame ir Mumbajuje. Įmonių grupė siūlys visą asortimentą visureigių (OHT) padangų (įskaitant Alliance, Galaxy, Primex), pradedant mažų sunkvežimių padangomis ir baigiant ypač didelėmis ROTR (radialinėmis visureigių) padangomis, kad patenkintų įvairiausius klientų poreikius statybinėms ir pramoninėms transporto priemonėms, taip pat žemės ūkio ir miškų ūkio mašinoms. Yokohama Group pasaulinis pramoninių padangų gamybos tinklas apima aštuonias gamyklas keturiose šalyse ir tris tyrimų bei plėtros centrus Japonijoje, Indijoje ir Jungtinėse Valstijose.



Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...